Hirdetés
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur10
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék, mert tanácstalan vagyok hogyan tudnám megoldani a dolgot.
A linken van egy egyszerűsített elszámolás táblázat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xGMpM3UN3Di7nO8TreUFH_aM_yo-tB7Ahm_48lY7aRg/edit?usp=sharingA lényeg, hogy a sárgával jelölt mezőket szeretném auto kitölteni.
Tehát két személy, mindkettőnek van kiadása/bevétele. A zöld oszlopokban minden feleződik, a bevétel és a kiadás is közös (tehát ha Bélának van bevétele, akkor a felét oda kell adni Józsinak, ha Józsinak van kiadása, akkor Bélának ki kell fizetnie a felét)
Mivel mindkettőnél az egyenleg lehet plusz és mínusz is, nem tudom eldöntei, hogy kinek kellene fizetnie kinek.
Az már csak hab a tetején, hogy vannak kiadások, amelyek nem feleződnek "külön fizeti", hanem azzal az összeggel tartozik a másiknak.A legnagyobb segítség mindenesetre a J5-K5 mezők megállapítása lenne. A logikára sem jöttem rá, hogy lehetne jól lekezelni (a sima kisebb/nagyobb összehasonlítás nem jó, hiszen lehet mindkettő egyenleg pozitív vagy negatív is)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50