Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Video digitalizálás
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Projektor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Kaptam tőled annó ennek az egyszerű havi költségvetésnek a módosított változatát, ami jelenleg így néz ki (a linked már nem él
): [kép] Jobbra és lefelé még van egy csomó oszlop és sor, csak azokat levágtam, gondoltam nincs jelentősége.Tökéletesen működik a táblázat a mai napig.
A bevételi oldal jó így, a kiadási oldalt szeretném bővíteni olyan oszlopokkal, hogy például aldi, xy étterem, tankolás stb. Az lenne a célom, hogy ha szeretném látni, hogy adott helyen mennyit költöttem abban a hónapban, akkor ne kelljen külön kiszámolgatni/összeadogatni a sorokból (a kiadásnál írom, hogy hol és mennyit költötem), hanem azonnal látnám, hogy ott mekkora összeget költöttem el. Nem tudom ez mennyire megvalósítható.
Találtam másféle költségvetési táblázatokat (például) . Ez sem lenne rossz, maximum átírom a kiadásnál az adott hely nevét, azonban van benne a tervezett rész, amire nekem nincs szükségem. Ezt nem tudom hogy lehet belőle eltávolítani. Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tápos kibeszélő offtopik
- Jogász topik
- Video digitalizálás
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):
A bevételi oldal jó így, a kiadási oldalt szeretném bővíteni olyan oszlopokkal, hogy például aldi, xy étterem, tankolás stb. Az lenne a célom, hogy ha szeretném látni, hogy adott helyen mennyit költöttem abban a hónapban, akkor ne kelljen külön kiszámolgatni/összeadogatni a sorokból (a kiadásnál írom, hogy hol és mennyit költötem), hanem azonnal látnám, hogy ott mekkora összeget költöttem el. Nem tudom ez mennyire megvalósítható.
Találtam másféle költségvetési táblázatokat (
Fferi50