Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Nagyon frankó, működik, köszi szépen.
Csináltam is egy példát, de esetleg meg lehet még kurbinálni annyival, hogy 0,5 nél felfele, alatta pedig lefele kerekítsen?
Mert pl 87db évelőnél 4,1 órára jött ki, amit a képlet 5-re kerekít, azt kicsit túlzásnak vélem. Tudom, lehet megint rosszul fogalmaztam. Szóval a kerekítés szabályait követve végezze el a forintos/óra kerekítést
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert pl 87db évelőnél 4,1 órára jött ki, amit a képlet 5-re kerekít, azt kicsit túlzásnak vélem. Tudom, lehet megint rosszul fogalmaztam. Szóval a kerekítés szabályait követve végezze el a forintos/óra kerekítést