Hirdetés
- SSD kibeszélő
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Nagyon frankó, működik, köszi szépen.
Csináltam is egy példát, de esetleg meg lehet még kurbinálni annyival, hogy 0,5 nél felfele, alatta pedig lefele kerekítsen?
Mert pl 87db évelőnél 4,1 órára jött ki, amit a képlet 5-re kerekít, azt kicsit túlzásnak vélem. Tudom, lehet megint rosszul fogalmaztam. Szóval a kerekítés szabályait követve végezze el a forintos/óra kerekítést
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert pl 87db évelőnél 4,1 órára jött ki, amit a képlet 5-re kerekít, azt kicsit túlzásnak vélem. Tudom, lehet megint rosszul fogalmaztam. Szóval a kerekítés szabályait követve végezze el a forintos/óra kerekítést