Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marksz1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Egyik kollégának cseréltem gépet a minap és ő, 50-100 ezer soros Excelekkel szokott dolgozni különféle függvényekkel. A régi gépen Win764 bit volt Office 2010 32bit szoftverrel, I7 3770 CPU-val. Az új gépe egy I5-9500 CPU val Win10-el Office 2019 64Bit.
Mikor ráküld 1-1 függvény lekérést egy több 1000 soros excelbe, akkor 5-10 perc mire végi ér. Állítása szerint nem tartott ilyen sokáig a régi géppel. Néztem személyesen és a függvény számítás közben 100% -on terheli az Excel a CPU-t. Kikapcsoltam a védett nézetett és letiltottam a hardveres gyorsítást is de még így is ugyan olyan "lassú".
Tudtok javasolni még beállításokat vagy trükköket, hogy gyorsabb legyen az Excel?
Vagy cseréljük le a gépet egy I9 vagy Rysen 9 -re?
Ellőre is köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50