- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Elnézést, hogy ide, de ahogy néztem, többen is itt jártak sikerrel Google Sheet-es kérdésükkel.
Gyanítom, hogy én bénázok, vagy valami rosszul lehet nálam beállítva. Egy primitív képletet szeretnék szerkeszteni (ilyenekkel van tele a táblázat) és sehogy sem tudom szimplán csak kiegészíteni, "mintha be lenne nyomva az insert billentyű", ráugrál a számokra, cellamegnevezésekre, kijelöli egy részét, de pl. elé gépelni nem tudok csak úgy, jobb esetben sikerül, de inkább átírja a számot/hivatkozást. És nem is látszik a kurzor, hiába kattintok pl. az egyenlőség jel után, ha eggyel jobbra mozgok nyíllal, már nem látszik.
Jól sejtem, hogy ez nem így működik alapesetben? Excelben soha nem találkoztam még hasonló problémával.

Előre is köszönöm a segítséget, remélem nem vagyok nagyon láma

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50