Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0P1
aktív tag
Na inkább megcsináltam gyorsan, mert nem válaszoltál, én meg nem leszek most netközelben .
Kattints a "Forrás" query-re, és browse-old be a forrás file-odat, ami olyan formátumú, mint amit megosztottál az előbb. ( kis fogaskerékre kattints a Source mellett)
Csak az "eredeti" és "segédtábla" munkalapok fontosak (azok legyenek benne, ilyen formátumban és ilyen névvel)
ezután frissíts a query. (Jobb egér - frissítés, vagy Adatok->frissítés -mind frissítése)
Megjegyzés: MKB SZÉP KÁRTYA Csoportos átutalás jóváírás azért üres ofset eseményhez, főkönyv
, partnerkód, ofset közleményhez oszlopok, mert a segédtábládban sincs ilyen rekord. (gondolom, még nem végleges)
Ha kitöltötted, akkor csak frissíts rá a queryre megint.Még egy észrevétel: a segédtáblát talán érdemesen külön file-ban tárolni, mert az "törzsadat" nem ugyanabban, mint a rendszeresen frissítendő tranzakciós adatokat.
Majd ha lesz egy kis időm, elmagyarázom lépésről lépésre, hogy állítottam össze (összedobni kb 5 perc, de ledokumentálni/elmagyarázni majdnem egy óra

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50