Hirdetés
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas50.000
csendes tag
Sziasztok!
Egy feltételes formázással kapcsolatos kérdésem lenne.
Van egy ilyen makróm/modulom:
"Function whatsmycolor(melyikcella) As Long
whatsmycolor = [melyikcella].Interior.Color
End Function"Ez annyit csinál, hogy ha egy cellába beírom ezt: =whatsmycolor(A1) , akkor kiírja az A1-es cella háttérszínének értékét.
Ez működött is tökéletesen, addig a pontig, amíg a cellák színét nem én változtattam, hanem feltételes formázásra bíztam.
Sajnos csak látszólag működik, viszont az értéket nem változtatja.Erre szeretnék megoldást keresni, ha valaki esetleg tud.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50