- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
szabonagyur #27185 üzenetére
Ami nekem must-have a 2013-ban:
Quick analysis, normális cloud (elsősorban persze onedrive, office365 és azure) integráció, excel munkalapok (igazi excel munkalapként való, nem holmi ostoba gány HTML táblázatként) beágyazása weboldalakba, Strict Open XML worksheet-be való mentés támogatása, kulturált Data Model / PowerPivot integráció,
Nekem annyira nem húsbavágó feature, de mások nagyon örülnek a flash fill-nek és a recommended charts-nak is, meg van még pár dolog...Én a nagyobb előrelépést excel 2016-tól várom, PowerBI funkciókat még mélyebben integrálják, PowerQuery is már benne van (persze egyelőre a jó öreg MS Query-vel karöltve, nem nyírták ki azt sem), normális real time collaboration-t is ígérnek, bár ez még a jelenlegi preview buildben - 16.0.4027.1008-on vagyok - még nem tetten érhető, forecast.ets Data Modelben kapcsolatok automatikus felismerése és javaslat (Suggested Relationships), és ígérik végre valahára a PowerQuery VBA támogatását is (jelenleg sajnos sehogy sem tudsz PowerQuery VBA-ban makrózni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest