Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
Mittu88
üzenetére
Ma pl. lecsesztek, hogy a szerveren amit anno csináltam fájlt, simán le tudta törölni az egyik felhasználó. Megnéztem és az egész fájlt törölte. Erre mondtam, hogy nem azt mondtátok, hogy ne törölhesse, hanem hogy ne törölhessen bele.
Ezt én (remélem helyesen) úgy értelmeztem, hogy ha meg van nyitva a fájl, ne tudjon munkalapot vagy cella tartalmat törölni.
Pár évnyi adatot töröltek, de van róla biztonsági mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50