- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gamepad
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maugly
csendes tag
Sziasztok!
Adatokat kell exportálnom Excel 2010-ből csv-be makró segítségével, nem a megszokott elválasztó karakterekkel.
Tudom, hogy a Vezérlőpult/Terület és nyelv beállításaival átlőhetem az elválasztókat, működő megoldás, viszont a felhasználóknak csak ezt az egy, naponta újragenerált adathalmazt kell ebben a formátumban csv-be menteni, a többit a szokott módon pontosvesszővel, egyebekkel (..és az nem igazán segítség, hogy az eddig "kézzel" kicserélős módszer helyett egyfolytában elválasztókat állítgassanak).
Van lehetőség makrón belül deklarálni saját elválasztó karaktereket? Az eddig guglizott eredmények alapján nem jutottam sokra, bízom benne, hogy erre is tudtok megoldást.

Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Assetto Corsa Rally
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50