Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Tehát pl az 2es sorban akkor az AB2alapján fogja számolni, de a 3as sorban is az AB2 alapján fogja számolni :S
Nem, ha nem abszolút, hanem relatív hivatkozást használsz ($ jel nélkül), úgy ahogy a példámban van. Olvasd el ezt és Delila_1 a kérdésre adott válaszait. Nagyon hasonló a probléma mint a tiéd. Ez a mondat:
" A két oszlopra egyszerre bevitt képlet úgy működik, mintha beírtad volna az A oszlopba, majd átmásoltad volna a B-be " a sorokra is vonatkozik, csak ezt semmilyen Sugó (aki tudvalevőleg a barátunk
) nem írja. Vagy csak én vagyok balf...és nem találtam sehol.Egyébként 2010es Excelem van, remélem hogy ebben van lehetőség ezt megoldani
Van. Nekem 2007-em van és azzal is megy. Sőt a korábbi verzióknál is van hasonló lehetőség csak sokkal korlátozottabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Arc Raiders
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Haditechnika, harcászat
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem írja. Vagy csak én vagyok balf...és nem találtam sehol.
Fferi50