Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Persze. Azaz igen be volt zárva. Mivel a makro ugy indul, hogy létrehoz egy új munkafüzetet, ezért gondoltam már az elején el kell menteni egy bizonyos fájlnév alatt, hogy lehessen rá hivatkozni. A ''Munkafüzet1'' is maradhatott volna amit alapból ajánl, de mi van ha már van nyitva egy Munkafüzet1 táblázat. Akkor képes belerondítani. Így gondoltam rögtön ahogy megnyitom el is mentem, és ugye jó lenne ha a dátum benne lenne a fájlnévben. De a MA() függvényt ha vágólapra teszem akkor ez lesz a vágólapon:''MA()'', nem pedig a dátum, mégha az is látszi. Egy másik cellába mentettem értékként így lett:''38794'' <--- ez van ma
. Ezt dátumformátumra hozva, már vágólapra lehet tenni dátumként, de innenstől fogva a makrorögzítő nem úgy kezeli mint az aznapi aktuális dátum, hanem mint 2006.03.17 azaz a makrorögzítés napján lévő dátum. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- YouTube
- EAFC 26
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezt dátumformátumra hozva, már vágólapra lehet tenni dátumként, de innenstől fogva a makrorögzítő nem úgy kezeli mint az aznapi aktuális dátum, hanem mint 2006.03.17 azaz a makrorögzítés napján lévő dátum. 
Fferi50