Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
válasz
KubanitoS #59837 üzenetére
Én is szemezgetek vele egy ideje,de csak most szántam rá magamat,hogy kipróbáljam.
Tesztek alapján úgy hallottam,hogy a free to play rendszer egyáltalán nem zavaró,teljesen ingyen is végigjátszható,ráadásul egyedül is. (Hátránynak mindenhol a többjátékost részt emelték ki,hogy még kiforratlan)
De majd meglátjuk,holnap kipróbálom,addig nem tudok még átfogóbb véleményt mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest