Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Nekem az áremelés időzítése nem tetszik. Nyilván mindenen infláció van, semmi nem kerül évtizedekig ugyan annyiba. Rendben!
Node:
1) A videójáték ipar fogyasztóbázisa szerintem még mindig folyamatosan növekszik.
2) Mindenki ajnározza az AI-t, DLSS-t. Ezek olyan dolgok, amik csökkentik az elkészítéshez szükséges erőforrást. Nem kell annyi ember és aki van, az sem optimalizál.
3) Régen egy játék nem termelt évtizedekig pénzt. Elkészült, kiadták, amennyien megvették megvették. Most a játék "szolgáltatás", néhány év különbséggel jönnek a remasterek. Így egy játék kis erőforrás befektetésével tovább termeli a pénzt.Ha nekem 10 évvel ezelőtt azt mondják, hogy egy játék előállítása annyival nagyobb költséget emészt fel, hogy most 20€-al többet kérek érte, elfogadom. Sem akkor, sem most nem veszem meg ennyi pénzért, mert nekem egy olyan produktum, ami holnap akár mehet a levesbe, nem ér ennyit és igazából meg sem engedhetem magamnak. De jelenleg mégis felháborítónak tartom, hogy olyankor emelnek árat, amikor minden azt mutatja, hogy a gyártási költség csökken a profit viszont nő.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest