Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro

őstag

válasz _drk #151524 üzenetére

Nekem az áremelés időzítése nem tetszik. Nyilván mindenen infláció van, semmi nem kerül évtizedekig ugyan annyiba. Rendben!

Node:
    1) A videójáték ipar fogyasztóbázisa szerintem még mindig folyamatosan növekszik.
    2) Mindenki ajnározza az AI-t, DLSS-t. Ezek olyan dolgok, amik csökkentik az elkészítéshez szükséges erőforrást. Nem kell annyi ember és aki van, az sem optimalizál.
    3) Régen egy játék nem termelt évtizedekig pénzt. Elkészült, kiadták, amennyien megvették megvették. Most a játék "szolgáltatás", néhány év különbséggel jönnek a remasterek. Így egy játék kis erőforrás befektetésével tovább termeli a pénzt.

Ha nekem 10 évvel ezelőtt azt mondják, hogy egy játék előállítása annyival nagyobb költséget emészt fel, hogy most 20€-al többet kérek érte, elfogadom. Sem akkor, sem most nem veszem meg ennyi pénzért, mert nekem egy olyan produktum, ami holnap akár mehet a levesbe, nem ér ennyit és igazából meg sem engedhetem magamnak. De jelenleg mégis felháborítónak tartom, hogy olyankor emelnek árat, amikor minden azt mutatja, hogy a gyártási költség csökken a profit viszont nő.

Új hozzászólás Aktív témák