Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

válasz Dilikutya #143451 üzenetére

Larsonnál elgurult már rég a gyógyszer... az önelégült Marvel kapitánya jó példa girlboss/woman power nem kicsit lerágott woke propagandájára. IRL is egy arrogáns, magát hibátlannak tartó főleg a fehér férfiakat lenéző arc... nem mintha a filmben ebből ne jönne át túlságosan is sok. Az külön vicces volt, amikor az egyik filmje kapcsán a kritikusoknak azzal vágott vissza, hogy azok csak fehér férfiak... pfff. (Érdemes jó filmeket csinálni és akkor a fehér csávók is tapsolnak majd.)
    Meg nyilván arról is lemaradtál, hogy a Marvel kapitány sajtókörútján konkrétan kiselőadásokat tartott a női felsőbbrendűségről. Lál.

L&T: Valkyrie-t egy biszexuális karakter, van a történet szempontjából ennek jelentősége? Nincs, de azé' kellett bele. De a legalja nyilván Korg a buzeráns "faj"... az főleg nagyon kellett bele tényleg.

Spiderverse már eleve a fekapók miatt egy totálisan erőltetett baromság, de parancsolj:

- Gwen hálószobájában ott figyel a „Protect Trans Kids” felirat.
    - Miles hátizsákján nyilván ott az elmaradhatatlan BLM-jelvény
    - Terhesen is qrvára jól verekedő nő...
    - Volt ebben a filmben FEHÉR szereplő PP-en kívül? Ja volt... 1 db., az is egy elmebeteg őrültnek volt beállítva.

Erről ennyit, unom az egész mocskot és pont ez a cél, hogy szépen lassan, óvatosan le legyen dugva a torkodon, hogy ez OK. De nem. Nem ok. Mert taszít és undorodom tőle, mert számomra(!) ez nem normális. Ha számukra az, éljék meg egy bunkerben, ahogy én is megélem a saját szexualitásom úgy, hogy arról a publikum nem értesül.

Minap láttam egy NF-es dokut, idegenekkel való állítólagos találkozásokkor. Gondoltam a legrosszabb amit láthatok, az egy análszonda, meg egy kibelezett tehén... de nem. A fekete ürge a következőket monda: "Az idegenekkel való találkozás kellett ahhoz, hogy rájöjjek mennyire fontos a fekete identitásom! A lelkészem anno azt mondta, hogy mind egyenlőek és egyformák vagyunk, de nincs igaza." Már vártam a white trash lezárást, alig maradt el ^^

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák