Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marshall18
csendes tag
válasz
localhost #405 üzenetére
Szóval adott egy canon mp210-es nyomtató, amiben pg-50 és cl-51-es patronok vannak. Az egyik kérdés az az, hogy kb. hányszor lehet utántölteni ezeket a patronokat, mielőtt végleg szétmenne a fej?
A másik pedig, sehol nem találok választ arra, hogy a patron visszarakása után mit kell tenni a nyomtatóval, hogy ismét nyomtasson. Mert ugye megőrizte, hogy azt a patront már egyszer kivettem.
Jó lenne, ha lenne rá válaszod/ötleted! -
Marshall18
csendes tag
válasz
pedro1402 #385 üzenetére
Nem!
Képzeljétek el, tegnap szétszedtem egy patront (dx4450-hez), mert a nyomtató szerint üres volt. Csodák csodájára egy szivacs van benne, ami a tintát tartja. Kicsavartam a tintát, és a legnagyobb meglepetésemre 7 ml volt még benne. A patron dobozára 13 ml volt írva összesen.
Dobom ki a nyomtatót, mert már ki van vele rendesen! Canon mp210-re ruházok be, azt legalább olcsón tudom itthon tölteni, és ha esetleg elromlana a fej, akkor csak kicserélem a patront! -
Marshall18
csendes tag
Lehet, most egy buta kérdést teszek fel, de mi az a chip nullázó? [Nullázó]
-
Marshall18
csendes tag
Helló! Nekem a dx4450-es a színes képeknél csinál furcsa dolgot. A képből 1 cm-es sáv jó, utána egy csík, majd megint 1 cm jó, aztán megint csík, és így tovább. Csináltam fejtisztítást, nyomtatófej beigazítást, de mégsem jó. Valami ötlet?
-
Marshall18
csendes tag
#238?
-
Marshall18
csendes tag
Ja és ugyanazt a dokumentumot a gépre 9 mp alatt scanneli be. A másolási programban lehet valami gubanc?
-
Marshall18
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon vettem egy dx 4450-es multis gépet. Ha valakinek estleg ilyen van, akkor az írja már meg, hogy egy fél a4-es fekete szövegű oldalt mennyi idő alatt fénymásol le nektek! Nekem kb 4 perc volt, holott az edigital oldalon 4 sec-ot írnak egy teljes oldalra... A készülékben lehet hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fedora Linux
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Politikai mémek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- További aktív témák...
- HP OFFICEJET 971XL Tintapatron - 4 DB
- Hibátlan gépi nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Samsung SCX-4521F multifunkciós lézernyomtató
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple TV eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest