Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz
RoyalFlush #288 üzenetére
Köszike, dobtam nekik mélt.
-
ildi
csendes tag
válasz
RoyalFlush #261 üzenetére
most látom csak hogy folyamatosan pirosat világít a LED, nem pedig villog a patron csere után. Ez mit jelent? mit jelent ha villog?
-
ildi
csendes tag
válasz
Hát a helyzet az az, hogy kiírta hogy nem ismeri fel, hogy nem kompatibilis vele, hagytam is a fenébe, aztán meg kiírta hogy közben kiürült egy másik szín (????), és azt cseréljem ki, de viszont mutatja hogy az állítólag nem kompatibilis színek viszont teli vannak, tehát úgymond a tintaszintet meg látja. A feketének meg erre kiírja hogy üres, közben meg még volt benne egy csomó még a másik színek cserélgetése előtt (a szint jelző szerint). Szóval most ami villog már fogalmam sincs hogy mire vonatkozik: az állítólag üres feketére vagy a nem kompatibilis másik két színre??? ha most vennék feketét és beleraknám, tutira arra is azt írná ki hogy nem kompatibilis, de nem lesz más választásom szerintem és így kell majd lecsekkolnom hogy működik e még. Lefogadom hogy akkor majd a 4. színnek fogja kiírni hogy nincs benne, pedig van.
-
ildi
csendes tag
válasz
nem hiszem, mert vettem még másik kettőt is azzal is ugyanazt csinálja.
kapásból 3 gyárilag hibás utángyártottat vettem volna?!
-
ildi
csendes tag
válasz
RoyalFlush #258 üzenetére
kihúztam a hálózatiból, az USB-t is a gépből, de semmi változás. A driver is újra lett rakva. Gyári patronnal meg nem próbálkoztam, ezért veszek utángyártottat, azt is ugyanattól a cégtől (Remax). Lehet akkor következőnek majd megpróbálok egy másik céget. Addig is egyéb ötlet?
-
spitta
csendes tag
válasz
RoyalFlush #219 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Ahogy mondtad, befürödtem és nem is akárhogy. Már a második helyről rendeltem tintát, a helyzet viszont ugyanaz. Az R285-ös szörnyeteg nem ismeri meg a patront, újat kér. Szerencsére visszatérítik az árát, ámde ez nem tekinthető megoldásnak. Az előző C66-os brájzlival nem volt semmi gondom, jelezte hogy nem eredeti a festék, de tökéletesen nyomtatott. Egyenlőre huzigálom szálanként a hajam, mást ötletem nincs
-
ÖregM
csendes tag
válasz
RoyalFlush #207 üzenetére
Megtettem.
Én bízom bennük.
Már legalább 15 éve (lehet, hogy több) Epsont használok.
Az első egy FX-1000 mátrix volt. Még ma is kiválóan működik. -
ÖregM
csendes tag
válasz
RoyalFlush #205 üzenetére
Kösz
-
Pee-Tee
tag
válasz
RoyalFlush #195 üzenetére
Amit tisztításkor nyomtat az szinte semmi . . . csak vékonyka csíkok. Abba nem lenne szabad elfogynia. Mindegy lett utángyártott 4pack 3e Huf. most nyomatok dvd borítót kíváncsiságból . . .
-
Pee-Tee
tag
válasz
RoyalFlush #193 üzenetére
Igen. Kezdte a kék, most a sárga is felkiáltójeles, a kéket pedig üresnek veszi, így letilt.
-
Allegra
csendes tag
válasz
RoyalFlush #157 üzenetére
Szia!
némi kényszerszünet után tudtam csak a géppel foglalkozni.
Már kétszer csináltam, a kép jelentősen javult, úgy tűnik, hogy már keveri a színeket. De az ütemes (most sárga) csíkok még látszanak. Remélem nem sérült meg a fej.Egyébként utángyártott patronok.
-
IRON STORM
őstag
válasz
RoyalFlush #170 üzenetére
Xerox papírt vettem ,ezzel nincs gond, nem gyűri be.
-
IRON STORM
őstag
válasz
RoyalFlush #170 üzenetére
Tesco-s papír, egyebet nem tudok róla.
-
TomiFiu
tag
válasz
RoyalFlush #164 üzenetére
Nem értem hozzá emlékeim szerint. Viszont ezek az után gyártott patronok nekem feketék és ha nem figyelek akkor a sárgát akár a cián helyére is be tudnám rakni. Ezzel szemben a gyáriak ugye drappok és nem lehet fel cserélni a színeket.
Szóval most azt szeretném elérni hogy valahol egy chipelő okosságot beszereznék és akkor magam tölteném.Amúgy vettem gyári patronokat 8000-ert és azokkal minden rendben van.
Lenne még egy kérdésem.
Ha most kiveszem a gyári patronokat és kisérletezek az utángyártottakkal akkor nem cseszi el nekem a gyáriakat? (kevesebb tintát mutat esetleg mikor vissza rakom) -
goli11
tag
válasz
RoyalFlush #160 üzenetére
Szinte már csak abban használom, és így is áztat.
A tinta nem fog ha kézzel hozzányúlok, csak a szárítani kell, hogy "normális" legyen a papír. Egyébként Xerox 80g-os papírt használok. -
Allegra
csendes tag
válasz
RoyalFlush #155 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- VoIP telefonálás
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest