Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helion
csendes tag
Hi!
Van egy Epson sx400 multifunkciós ketyerém. Az első adag patron (gyári) volt, de rendeltem hozzá utángyártottat, mert az isten se győzi tolni bele az eredetit.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem egyszerre cseréltem a négy origináltat négy utángyártottra, hanem egyesével, ahogy fogytak a színek. Ez a rohadék nyomtató egy ideig dolgozott az utángyártottal. Egy esetben többször is fejet kellett tisztítanom, mert nem akart rendesen nyomtatni, aztán egyszer csak hibát írt ki, mégpedig hogy cseréljem a patronokat, merthogy üresek. Persze teli voltak, de a gép nem akarta tudomásul venni.
Mérgemben vettem bele eredeti színsort potom 13 rugóért, az persze tetszett neki, azzal működött!
Amikor megint fogyóban voltak az immár ismét eredeti patronok, akkor már rutinosabban próbáltam hozzáállni a dologhoz, és egyszerre lecseréltem az egész sort, eredetit utángyártottra.
De nem jött be a dolog. Nagyon úgy néz ki, hogy a nyomtatóban fut valamiféle ellenőrző program, ami a múltkori esetnél megjegyezte valahogy az utángyártott patronokat magának, és ha olyat teszek bele, akkor nem műxik.Kérdésem az lenne, hogy miként lehetne a nyomtatóban egy kis agymosást végezni, hogy ismét hajlandó legyen nem eredeti patronnal is nyomtatni.
Tehát valamiféle szervizmenüben való turkálási lehetőség kéne.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest