Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cgsilver

csendes tag

hóhóhó...
    engem is elért a végzet, elköltöttem két délutánt, de végtére is szeretném kikérni a sokat tapasztalt nagyközönség véleményét.
    célom:
    - nem sima doovdekiváltót akarok építeni, mert lejáccó van, sőt optikai meghajtót el is felejtem :U
    - szeretném ha akár 1080p be is tudnék jáccani majd, ha lemegy a bluray olvasók ára és veszek bele egyet, de addig is mkv
    - occsó, óccsó, óccsó mert a benzin ára emelkedik, a gazdaság süllyed, meteorok és a média puszulással fenyeget, meg szegénylegény is vagyok + még ugye vinyó, ami most még van de majd kell
    - dizájn egynlőre nem fontos, ha rám szakad a bank majd veszek egy thermaltake mozartot, mer az teccik, addig meg fapad
    konfig:
    - CODEGEN 3D01-CA MIDI TOWER P4 400W fekvő (vagy 3D19-CA)
    - Gigabyte GA-MA78GM-S2H - mert a 690-es chipseteseket nem ajánlják HD-re ennek meg van DVI, meg HDMI kimenete is és extra VGA kar. nélkül is úgy néz ki hogy "ready for the HÖD"
    - AMD Athlon 64 3500+ 512kb Socket AM2 proci - na erről fogalmam sincs elég lesz-e de két mag már csaktán elég, főleg, hogy van hardveres gyorsítás
    - 1GB 800MHz DDR-II RAM Samsung - remélem elég, ha nem akkor megy még egy bele
    EZ bóti áron is kb. 25-26E (max 30 2G RAMmal)
    Alap háttérnek van egy elfekvő 160as vinyó, mind mondtam optikai meghajtóval várok, rátolok egy kb 500as vinyót külső usb-n, hogy még tovább spóroljak az eddig sem erős melegedésen és kész. 45000ből van kb 600Gigás tárhelyű HD lejáccó.
    Vagy csak álmodozok? szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák