- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
#03969024 #29959 üzenetére
Friss tapasztalatok:
Asrock Q1900DC-ITX nekem €75-ből megvolt (amúgy 30eFt)
RAM-ok (SO-DIMM DDR3 Kingston 2×2GB 1333) használtan 6eFt volt
Táp egy Hama 12102 (70W 15-24V) szemtelenül olcsón megúsztam (hála a buta usereknek)amúgy kb 8eFt a Media Marktban.
SSD már adott volt, amúgy 17eFt-ért vettem Samu 830 64GB (manapság Crucial 120asok vannak 18-20k környékén), vagy 64-esek durván 14-15 körül.
Házat egy munkáért kaptam, de tényleg pár ezresért vesztegetnek használható darabokat (pár hete még mini ITX chieftec-et láttam iPonnál 8k környékén).Ez így nekem 47eFt-ból jött ki. Egyébként ha hozzáadom a tápot, ipon áron veszem a lapot és kb 8k-t számolok házra, akkor is megáll 70eFt alatt (de már egy SSD-vel) - ha valaki HDD-vel akarja, 15-ért akkor is kap 1TB-t, vagy 20-ért 2TB-t és az ár akkor is kb ugyanez.
Szóval tényleg csak az igényeken múlik, hogy árban mekkora a difi egy Popcorn és egy HTPC között.
Ráadásul (ami nem kis szempont volt) ezen párom gond nélkül tud dolgozgatni, ha épp szükséges, vagy böngészni, bogarászni - ezért is került az enyémre Win.
Továbbá, ha valaki csóringer módon építkezik, ahogy én isakkor egy HTPC átmenetileg remekül használható egy PC hangfalszettel is (ha jól tudom, akkor nem nagyon van mediaplayer, amin 5.1 analóg kimenet lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- 2025 - Íme a 38. héten megjelenő játékok listája
- Kuponkunyeráló
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest