-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Ha nincsenek hatalmas elvárásaid akkor simán. Nekem a tablet tartalmaz hasonló alapokat és meg vagyok vele elégedve. Igaz eddig a a YouTube-on nézett full HD volt a legnehezebb feladatom számára, de azt is minden gondolkodás nélkül nyomja. Keveset eszik, és csendben van. Ha nem kell a bővíthetőség plusz a nagyobb erő, szerintem nagyon jó választás egy ilyen kis kütyü.
-
tlala
addikt
Szerintetek egy ilyen 100 dolláros mini PC teljesítménye már elég lehet ahhoz, hogy egy kis HTPC alapja legyen?
Intel 3736F Quad Core, 2GB RAM, memóriakártya, Windows 8.1, stb. -
gery2123
őstag
válasz
generic #31397 üzenetére
Automatikusan ott kellene lennie merevlemeznek. Dugd át egy másik sata-ba. Ha látja, akkor pedig a következő partíció legyen. Kb. /10-15gb /home amennyit szeretnél, ha ez lesz a fő rendszer és ide töltesz le stb. Ha nem ez a fő rendszer és van egy másik vinyo vagy nagyobb partíció akkor elég nekem 20-40gb. RAM függő hogy adol e swap partíciót, en azt mondom a rammal egyenlő legyen 2gb-ig. Többet nincs sok értelme adni.
-
generic
senior tag
válasz
MasterMark #31396 üzenetére
Ahol ki kell választani a merevlemezeket, semmi nincs ott.
Ezt mutatja nekem is.. -
generic
senior tag
Tudna valaki segíteni ubuntu telepítésben? Mikor pariciót kéne választani, akkor üres a tábla.. erre van valami megoldás??
-
Rick4
félisten
Ha valakinek van tapasztalata, ossza már meg. Átgondolva a dolgokat, a figyelmem az androidos minipc-k (pendrive formájú, hdmi-be dugható cucock) és a málnapc irányába fordult, nem tudom, hardveresen melyik a jobb, illetve egy androidos médialejátszó 10K körül, illetve egy málna szintén 10K körül mekkora különbséget jelent használhatóságban. A lényeg egy openelec- xbmc felületű médialejásztó használata, nem lenne jó, ha a táv gombjaira késve reagálna, a komolyabb videokat akadozva játszaná, viszont semmi egyéb nem érdekel, nem akarom hegeszteni naponta, nem akarok rá egyebet rakni, ennyi feladat lenne. Viszont egyik se járt még nálam, se a sebességgel, se a korlátaikkal nem vagyok tisztában.
Köszi! -
gery2123
őstag
válasz
generic #31390 üzenetére
Debian alap, illetve ahogy nézem van RPM csomag is s teamviewert honlapján így fedora, openSUSE, igazából amit szeretnél. De mindenképp az ismertebb distrokat ajánlanám a jobb támogatás miatt. Torrent pedig amit szertnel:transmission, delug, qbittorren, rtorrent..
Én a helyedben kipróbálnék pár distrot. Pendrive felrak aztán live módban megnézed milyen. A neten pedig rengeteg leírás van a torrent, ftp...Fentebbi hsz. Persze nem csak ennyi a különbség de az már a méret miatt is látszik.
-
gery2123
őstag
válasz
varmi2 #31388 üzenetére
Az openelec egy nagyon kiherélt linux alap, míg a kodibuntu nem. Ha esetleg samba, ftp, torrent is lenne akkor én inkább a kodibuntut ajánlanám, vagy ha linux akkor simán egy ubuntu mate vagy linux mint+Kodi páros se rossz. Én ubuntu14.04.1 Lts használok plusz Kodi. Igaz ami nem kellet az töröltem. A héten szerintem tolok fel valami könnyebb distrot. 😊
Ha csak sima media lejátszó a cél akkor openelec. Kicsi, gyors, .. Egy Pendrive elég neki bőven. -
varmi2
nagyúr
Media lejátszónak jobb egy kodibuntu, mint egy openelec? Van különbség a kettő között?
-
gery2123
őstag
válasz
generic #31385 üzenetére
Persze ha oda mented akkor amit ő kicsomagol, (maga a program ) a hddre fog kerülni. De szerintem ez szinte minden programmal így van. A hdd re csinálsz egy Kodi mappát és azt mondod hogy oda telepítse a Windows. Esetleg pár dolog lesz a /c - n ami alapból ott kell lennie. Hirtelen nem tudok csak olyan példát hozni, mint amikor egy játékot telepitek fel a /D re és a direkt x a /c lesz..
-
gery2123
őstag
válasz
generic #31383 üzenetére
Hát ugye azt hogy hova telepítse a kodit azt a telepítés folyamán tudod megadni. 😊 Ha már azt is a vinyora rakod akkor mindent oda fog rakni. Azt, hol figyelje a filmeket, sorozatokat pedig te adod meg, amikor új forrást adsz hozzá. De ha még nem volt fent kodi(xbmc) akkor ajánlom, hogy a YouTube-on nézz meg pár beállítást.
Illetve ajánlom még ezt a jó kis leírást. [link]
mondjuk itt nem kell mindent magyarul megadni, de az se sok idő. -
gery2123
őstag
válasz
generic #31381 üzenetére
Ha nem tudom de az a 16gb elég kevés még a winnek is. Én a helyedben egy openelec vagy egy kodibuntut raknék fel. De természetes, ha a vinyora telepíted a kodit vagy csak azt adod meg, hogy onnan szedje az adatokat akkor úgy csinálja. Nekem az extra funartokat a film/sorozat mappájában tölti le.
-
generic
senior tag
16 GB-os mérteű az SSD-m azon csak a win-t akarom futtatni, azt meg lehet oldani, hogy a KODI a 2 terás HDD-re rakja a fájljait?
-
tozso76
aktív tag
válasz
Fandango #31368 üzenetére
Köszi, így már működik.
MPC-HC-ban lejátszás közben, feliratnál van egy ilyen opció: "alap stílus" Ez mit jelent, mit csinál?
Azzal még mindig küzdök hogy egyforma méretűek legyenek 720-1080-as filmeknél a feliratok. Ha 720-as filmet nézek, akkor sokkal nagyobb méretűek a feliratok, mint 1080-as filmek alatt. Term. külső srt feliratokról van szó.
Kodi-ban ez sokkal egyszerűbb. Igaz ott meg elég gyenge a felirat "kinézete". -
Celtis
veterán
válasz
Kiskopika #31369 üzenetére
Szerintem van rá esély. Én használtam tuner kártya távirányítóját openeleccel. Igaz az egy jóval újabb DVB kártya. A legegyszerűbb kipróbálni. Viszont a megfelelő beállításokat neked kell megtalálnod az elég jó netes leírások alapján.
Megoldás lehet egy USB infra vevő is a tunerkártya helyett.
Bekapcsolni biztosan nem tudod vele a gépet sem a tunerkártyával sem USB-s vevővel. USB-s vevővel alvásból ébreszthető valószínűleg.
Egyetlen lehetőség a bekapcsolásra, ha olyan alaplapod van, amin van dedikált infra port. Azt hiszem az Asrock-okon szokott ilyesmi lenni. -
FishAir
senior tag
válasz
rappit4 #31373 üzenetére
Úgy látom hiába lett más a neve, még mindig áll az XBMC csapatra, hogy a xx.3 a végleges verzió a programból, addig továbbra is erősen beta. Csak most még a szokásosnál is jobban elkapkodták a névváltás miatt, plusz ráerőltették a karácsonyt.
Bocs nem válasz akart lenni.
-
CirrMee
addikt
Kodi alatt létezik olyan kiegészítő, amivel le lehet játszani netes stream (pl online tv adás) tartalmakat ?
-
Kiskopika
senior tag
Egy regi gepbol csinalnek egy csak media lejatszo gepet. Van benne egy winfast dtv 2000 h plus tv tuner. Megoldhato az hogy a tuner tavjaval vezereljem az openelecet? Egyertalan van ra esely hogy az openelec kezeli a kartyat? Ugyanis a win 8ra mar nincs driver es anelkul meg se szolal, de meg 7 alatt is macera volt?
Meg 1 bar ez csak alom szinten a tuner tavjaval esetleg bekapcsolni? 😌 -
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
MPC-HC + madVr lejátszóban szeretném a feliratok pozícióját feljebb tolni. Hol tudom ezt beállítani?
Még egy kérdés: Azt hol-mivel állítsam be hogy, egyforma méretű betűt használjon 720 és 1080 sormagasságnál is? -
felhasználó1
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném több kérdésben. Szeretnék egy HTPC-t építeni zenehallgatásra, filmnézésre.
A megjelenítőm egy 720 benq projector, a hangfalaknak a Prodipe Pro 5 nézem ki. Rengeteg régi filmet nézek 2.0 és 1.0 hanggal így az 5.1 későbbi projekt.
A kérdésem megoldható lenne ez így? Milyen videokártyát javasoltok? Ha esetleg valami nagyon egyértelmű dolgot nem értenék, bocs, de nem vagyok járatos a témában.
Előre is köszönöm. -
rappit4
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó topikban vagyok-e, Kodi-val lenne egy olyan problémám, hogy van egy Blu-Ray filmem ami áll egy mappából és azon belül van 3 másik mappa (BDMV,CERTIFICATE,DVD-ROM). Na most ezt az universal scraper meg is találja, magát a filmet csak elkezdi az összes .m2ts filet keresni és teliszórja a scrapelt filmjeimet ilyen rövid jelenetekkel amiknek az a címe, hogy "2000". Ezt hogyan tudom kiküszöbölni? Előre is köszi a válaszokat. -
Patice
Topikgazda
válasz
#75912448 #31362 üzenetére
Nemrég volt egy nagyobb driver frisstés Intel IGP háza táján, szóval szerintem már jó pár dolgot reszeltek rajta. Én eddig elégedett vagyok vele.
Saját vason a CPU-t visszavettem 2,0 GHz-re, de az IGP-t hagytam érintetlenül. Még azon agyaltam, hogy esetleg gyorsabb memókat érdemes lehet mellér akni dual-ban, mert ugye abból veszi el, amennyit ad neki az ember.
Amint lesz időm kipróbálom a mostanában leírtakat. Már leszedtem a megfelelő programokat, a telepítés, konfigolás és próbálgatás van hátra.
+ Linux vonalon is meg akarom nézni mik a lehetőségek.
-
törölt tag
válasz
djnice #31360 üzenetére
Engem is izgat mit tud a HD4600 filmekkel és újabb driverrel. kb 1 éve hasonló integrált Hasweli nem bírt Jinc3+AR-t. Kb a Kabini és Kaveri közé raknám, de scaling ponton nem igazán lesz köztes állapot, tehát kb a Kabini chroma, image szintjét hozhatja. De mivel ő szinte kizárólag 1080p és vagy érintetlen filmeket néz, a Haswell pedig jó hardveres gyorsításban, lehet túl nagy difit sem látna Kodival szemben.
Picurka passzív házra építkezésnél figyelembe kell venni, hogy mire használjuk, megküldöd és felforr az egész kóceráj. Az egy nagyon jó ház, szóval kív leszek végül mit lehet kihozni belőle, milyen érzékelhető különbségekkel...
-
törölt tag
válasz
djnice #31348 üzenetére
Egész biztosan kevés hozzá, de fontos megjegyezzem, hogy filmeket és videókat érdemes kettébontani. Első csoport, ami pl engem (is) kizárólagosan izgat (lévén házimozi felhasználás) frame interval tekintetében:
23.97 (24) filmek = 41.71ms
29.97 (pl 1080i koncertek) = 33.36msAz average rendering ms értékkel ezek alá kell becsússzunk és letudtuk a mozit.
Ha házi videót és hasonlókat nézünk (60 fps >50 fps, 30fps, kamera, DVD, NTSC, deinterlaced anyagokat, oda a filmekre rászámolva jellemzően körülbelül 2, 2,5x erő szükséges!
pl: 59.94 = 16.67ms
Nyilván ez a kategória engem hidegen hagy, de aki nem (kizárólag) HD mozizik, több, az említettekhez hasonló videót néz MPC-HC/MadVR kombóval, ezt számításba kell vegye!
Az i3 HD4xxx is jóval lassabb madVR "i" videókkal, de gyanús, hogy az erősebb IGP-k Inteléknél driver szinten is elcseszettek, mert elméletben többet kéne bírniuk, mint amit a valóságban madVR/filmek alatt hoznak.
-
canniball
nagyúr
válasz
Melorin #31357 üzenetére
Én a Transparencyt használom. Viszont nálam az a helyzet hogy korábban rendben működött, most pedig van olyan évad amihez semmiféle borítót nem tölt le, de a rendszerem is elég romos és lehet emiatt van. De amíg működött rendben működött, olyannal sosem találkoztam amit írsz, ha jól emlékszem gyári skinnel sem.
De nem hiszem hogy ez skin probléma lenne. Viszont ha kipróbálod másikkal mindjárt kiderül. -
Melorin
addikt
Sorozatoknál nem kéne minden évadhoz más borítót mutatnia a kodinak? Most bármelyikben állok, a 9. Évadét mutatja
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy htpc összeállításához, pontosabban csak a hardver kiválasztásához. A cél az lenne, hogy 30GB-os fHD filmekkel is megbirkózzon a gép, de zömében nem ekkora bitrátájú filmekkel lenne használva. Ezen kívül fontos még az analóg 5.1 és örülnék, ha digitális és analóg képkimenet is lenne az eszközön, valamint Sata vagy IDE csatlakozó egy DVD lejátszónak. Mi az a hardver, ami ezeket már tudja? Minél költséghatékonyabb szeretnék lenni, úgyhogy használtan tervezem megvásárolni a komponenseket, szívesen fogadok ajánlatokat is privátban, ha van.Szoftveres kérdés: Van-e olyan megoldás, hogy egy pendrive-ról bootoljon az oprendszer és a hálózat egy másik gépéről vagy akár egy androidos telefonról könnyen át lehessen irányítani rá tartalmat? Tehát nem átmásolni szeretném rá, hanem az adott eszközről lejátszani anélkül, hogy mindenféle megosztott mappákkal kéne kutyulnom. Ez a dolog érdekelne mondjuk youtube videókkal is, szóval a számítógépen nézett videó url-jét szeretném könnyen eljuttatni a htpc-re vagy valami hasonló.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
törölt tag
Mindenképpen, de mértéke függ a tévédtől vagy vetítő/vászon minőségétől. Félve megjegyezném, ha nem a Brazos hajtaná a VGA-t.
Én egyébként AMD VGA-t vennék, elkerülve ezzel az Nvidia bohóckodást a képkockasebesség finomhangolásával, 3D szenvedését. Egyébként jó választás a GTX 750 is.
Lehet értelmesebb és olcsóbb lenne egy Kabinire váltani, ami filmek alatt Bic75+AR chroma up, Lanczos3+AR image up mellett elfutkorászik (remélem Devil hamarosan kipróbálja a Haswell i3 HD4600 miben több, ami szintén opció lehet). Jinc3+AR mellé pedig Kaveri A8/A10, ennél feljebb VGA.
Mindenképp a megjelenítőhöz, igényekhez párosítanám. Ha pedig marad a DXVA, Intel Bay-trail, i3 Haswell, vagy a Brazos is OK.
-
generic
senior tag
-
törölt tag
válasz
generic #31335 üzenetére
Többségében nem lesz jó, hiszen eltérő a hardver és felhasználás, ráadásul találok 1-2 felesleges és körülményes beállítást, amire neked pl semmi szükséged.
Nem jobb 1080p-vel a Kodi, de ha többségében full HD-t nézel, felesleges szegény Brazost kínozni, túl nagy difi nem lesz madvr full HD vs Kodi full HD között.
Inkább ezen fuss végig: How to setup a HTPC, a madVR könnyebb megértéséhez pedig: madVR Guide
Amire nincs szükséged a leírásól, átugrod: ffdshow video és audio.
Reclockra pedig akkor, ha szeretnél audio LPCM/Wasapi kimenetet.
-
törölt tag
válasz
generic #31332 üzenetére
Ha minden OK a W8.1-Kodi kapcsolattal, Brazoson nem erőltetném az MPC/madVR-t. Ettől függetlenül próbáld ki, és a látottak ismeretében döntesz. Ha nagyobb számban nézel 720p vagy kisebb felb. filmeket, felskálázásban jobb lesz a Kodinál, még az erejéből adódóan alacsonyabb minőségű végeredményt biztosító scaling opciókat választva is.
-
windlord
őstag
válasz
Froclee #31330 üzenetére
Mert ez egy hdmi -s avr.
Tehát hdmi -n belövöd neki a műsort és ő felskálázza a video tartalmat 1080, az audiot meg értelemszerűen kiküldi a hangfalaknak.Most én csinálhatom azt, hogy hdmi -n a tévének adok képet, optikán, koax -on meg a hangot az erősítőnek, de nem hinném, hogy ennek így kellene működnie...
-
törölt tag
válasz
generic #31329 üzenetére
Az E350 hardveresen nem nyújt túl nagy szabadságot, lévén elég gyengus az integrált grafikai egysége. Pont Kodi és Openelec alá javasolt hardveres gyorsítással. Szvsz mai napig egész jó lehet Kodival, mi nem tetszik benne? Kipróbálhatod külső lejátszóként az MPC-HC+MadVR kombót, de Brazos GPU-val túl nagy számítási teljesítményre ne számíts.
-
generic
senior tag
Sziasztok, új vagyok HTPC-ben, most vettem az alábbi konfigot:
Asrock E350M1
2 GB ram
16 GB SSD+2 TB WD HDDA kérdés az lenne, hogy mivel érhetném el a legjobb képminőséget 1080p filmek, illetve avi filmeknél?
Elsőként openelec volt rajta, de az nem hozta az általam elvárt minőséget, hiába az itt javasolt beállítások.
Most win 8.1 van rajta KODI-val. Kérdés, hogy most mi a következő lépés? Esetleg külső lejátszó program? -
generic
senior tag
Kodi iranyitasahoz hol tudok legolcsobban venni mo-n valami alap taviranyitot?
-
windlord
őstag
A segítségeteket szeretném kérni!
(Az erősítős topicban is feltettem ezt a kérdést)Egy laptopról küldök képet és hangot a tévé irányába egy HK AVR255 közbeiktatásával.
Próbálom helyesen beállítani a lejátszást, szórakozni a beállításokkal, mert htpc építésén gondolkodom.A lényeg:
MPC-HC, MadVR párossal adom ki hdmi -n keresztül a cuccost az erősítőnek.
A film lejátszása közben adatokat íratok ki a MPC segítségével, ahol ellenőrizni tudom a kép úgymond helyességét.A probléma a következő:
Nem kadenciahelyes a lejátszás, ha viszont nem az avr -en keresztül megy ki a kép, hang hanem direktbe a laptopról a tévére akkor frankó...
(23.9xx helyet 24Hz -t ír a details).Hogy ez mennyire probléma azt nem tudom, kövezzetek meg érte, de szeretném ha pontos lenne a lejátszás.
Találkoztatok már ilyennel?A tévé felbontása is szebb ha simán laptopról lövöm rá a képet erősítő nélkül...
Habár ugyanúgy 1920*1080Tán fw -t kellene frissítenem az erősítőn?
Találtam fw -t, progit hozzám csak azt nem, hogy mit javít az új fw.
Ha valaki tud segíteni egy kicsit, azt szívesen venném! -
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #31325 üzenetére
Corsair CMX4GX3M2A1600C9
-
neverless
tag
Sziasztok,
Nincs 1 hete, hogy készen lett az új HTPC-m:
CPU: i5-4590S
MOBO: Asus Z97I-PLUS
RAM: 2x4 GB Corsair XMS
HÁZ: Fractal Design 304
CPU hűtő: Zalman FX70 (elég badass megjelenésű)
TÁP: Corsair RM450
SSD: A korábbi HTPCből a régi Crucial c300
HDD: WD RED 3 TB
VGA: Külön VGA direkt nincs, a proci HD 4600-os IGP-jét használom2 TV-t kötöttem rá:
1.) Az alaplap DVI kimenetére egy rééééégi 40es samsung DVI-HDMI kábelen
2.) Az alaplap HDMI kimenetére egy egész új (2014es kiadású) LG TV van kötve HDMI-HDMI kábellel.A filmek lejátszását a
XBMCKodi végzi. A hangot egyelőre mindkét esetben a TV szólaltatja meg.A Kodi érzékeli a hangkimenet beállításoknál az LG tévét és van is hang rajta, ha az be van kapcsolva.
A samsung tévét külön nem érzékeli, fel sem sorolja a hang kimeneteknél, de mégis van rajta hang, de csak ha az LG tévé is be van kapcsolva. Ha kikapcsolom az LG tévét, akkor a samsung tévén megszűnik a hang.Az lenne a kérdés, hogy hol lehet a hiba? Merre induljak el? Kodi szupportot kérdezzek? Vagy magával a HD4600-al lesz gond, tehát az Intelt kérdezzem? Vagy az Asus szupport irányába induljak el? Vagy esetleg a DVI-HDMI kábel helyett próbálkozzak egy Displayport-HDMI kábellel?
Azt szeretném elérni, hogy akármelyik tévét is kapcsolom be, legyen hang, anélkül, hogy a másikat is be kelljen kapcsolnom.
-
korcsi
veterán
válasz
vitezlejszlo #31321 üzenetére
VAAPI-t kapcsold ki, és azokat a beállításokat próbáld, amik a leírásban meg vannak adva.
Lejátszás közben "O" gomb, kiírja az adatokat, mivel dekódol stb. -
vitezlejszlo
őstag
No a killa sample a madaras az is ugyanez, 1 mag 100%-on teker. Csak hogy peldat is tudjak mondani
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #31319 üzenetére
Leszedtem az AMD hivatalos driverét, most a Kodi szerint is valami 3.x. -es MESA driverrel megy. A jelenség ugyanaz, egy mag 100%-on és szaggat, a többi nem csinál semmit. A gyorsításnál minden VPDAU meg a VAAPI is engedélyezve van. De nem minden videónál bohóckodik. Négyből kettőnél ez van. A másik kettőnél ami jó ott minden mag 10% alatt teker...
Reinstall lesz ebből....megnézem kíváncsiságból az Openelecet is (bár az is fekete képernyős volt a boot végén) meg a xbmcbuntut is a másik kernellel, mert ez a bugzás baromira idegesít. A kodi amúgy a december 23-as
laca
-
korcsi
veterán
válasz
vitezlejszlo #31315 üzenetére
Ma tettem fel próbára 14.10-es ubuntut, a mellékelt leírás (egy-két dolgot javítani kellett benne) alapján. Most már mindent eszik (killa sample, 20-30Mbit fullhd interlaced anyag stb.) , eddig (14.04-el) mpeg2-re megborult a gép,
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
asanotadanob #31300 üzenetére
Hali
Azert nem xbmcbuntu, mert azzal fekete kepernyot kapok a boot utan, es a forumon azt talaltam, hogy azert fekete, mer xar az amd driver es kesz. Aztan talan masik kernellel jo, de reszelni kell. De ha megerne feltennem, nincs belakva meg az Ubi..
Az nyilt linket koszonom, este kirpobalom...
De akkor ha jol ertem az lenne a normalis, hogy fullhd-be a kodit semmisem akasztatja meg? Egyedul a 4K az, amit nem bir? Tehat addig kuzdjek, amig a most megakado filmek is jok lesznek?
Koszi
laca
-
Melorin
addikt
válasz
#75912448 #31312 üzenetére
Á, image up mellé gyilkos bekapcsolni nálam az AR-t. Hiába kapcsolom ki chroma mellett az AR-t, annyit nem hoz, hogy be lehessen kapcsolni image up-nál.
De csináltam profilt, és így szépen váltogatja a beállításokat. Egyelőre csak 2 féle között: kisebb vízszintes felbontás mint 1600 vagy nagyobb. Ha nagyobb, AR be, ha kisebb, AR ki. -
törölt tag
Természetesen frame dropot is, de az ugye szoros összefüggésben áll a GPU/CPU terheléssel.
(#31309)
Ez jónak tűnik, ha nincs drop OK lesz. Persze tetszés szerint még finomhangolod.
-
törölt tag
válasz
Melorin #31304 üzenetére
Akkor Chroma Bicubic75+AR és Image Lanczos3? Nézd meg a rendering ms értékeket 1080p és 720p alatt, kív lennék mit mutatnak. Ha több kisebb felbontású anyagot nézel, kísérletezhetsz különböző párosításokkal, pl inkább Image up mellé teszel AR-t, mint chroma stb. Magyarul a 1080p-re felskálázásnál legyen több kakaó. A végeredményt pedig összehasonlítod mi mivel tetszik.
Ahogy lehet dupla profilt is megadni, tehát 1080p mellé eltérő algoritmust használni 720p-vel szemben.
Az eredeti felállás simán ment még a Kabininek is, ezért gondoltam, hogy a J1900 is megbirkózik vele.
[ Módosította: radi8tor ]
-
korcsi
veterán
válasz
vitezlejszlo #31299 üzenetére
A hivatalos driver az a fglrx akar lenni? Már nincs rá szükség, a nyílt forrásúval is megy a gyorsított lejátszás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged