Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
sajnos nem
Pedig én tök kedves voltam...
úgyhogy vagy engem várna vaslapáttal vagy legalábbis segítene kirámolni a lakást
de ma viszonylag rendes volt, adott kölcsön söprűt...
Milyen köcsög emberek vannak: elmentem vásárolni, mire visszaértem kegyetlen sok, de rengeteg csótány hulla volt a folyosón előttem. Nem mertem továbbmenni, mondom meghalok, ahogy ropognak a lábam alatt, féltem továbbmenni, de nem söprűvel mászkálok alapból, csöngettem egyik szomszédhoz, de nem volt otthon, így hozzá kellett csöngetnem kérni egy söprűt és adott. A fölöttünk lévő vagy vmelyik másik szomszéd oda söpörte elém a csótányhulláit és otthagyta
Még egy ilyen és összeszedem őket, becsöngetek hozzá és beöntöm a szoba közepére
+ a gyönyörű kertembe, sziklakertbe rendszeresen csikkeket hajigál+cigisdobozt. Sose látom ki az az a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pedig én tök kedves voltam...
Még egy ilyen és összeszedem őket, becsöngetek hozzá és beöntöm a szoba közepére