Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
párom vagy eleve doboz nélkül hozza el a boltból a holmit, vagy éppen még hazaér vele, széttép mindent majd elrakja csak magát a cuccot a szekrénybe. Innen indulva lehet több hetes, hónapos is a cucc és a papírjai már le is bomlottak ennyi idő alatt

"mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni"
Ja igen, ezt nem árt az admin felületén beállítani,
nem láttam ilyet, hol lehet ezt állítani?smc doboz seggébe dugtam egyszerűen a chellos dobozból jövő net kábelt és bedugtam az smc-t a konnektorba, ennyi. gondoltam most már ez vezeték nélkül szórja nekem a netet. laptopon meg vezeték nélküli hálózat keresése -->nem található hálózat (vagyis most kivételesen talált vmi petit itt, de az nem ez lesz, biztos vmi szomszéd, de nem is tud rá csatlakozni)
nem tudom kéne-e égnie annak a lednek, de laptopon az a sugárzó led, gondolom az smc-n is az lenne az. vagy kiment a led vagy nem sugároz semmit a kis cukipofa
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő