Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2260 üzenetére
párom vagy eleve doboz nélkül hozza el a boltból a holmit, vagy éppen még hazaér vele, széttép mindent majd elrakja csak magát a cuccot a szekrénybe. Innen indulva lehet több hetes, hónapos is a cucc és a papírjai már le is bomlottak ennyi idő alatt
"mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni"
Ja igen, ezt nem árt az admin felületén beállítani,
nem láttam ilyet, hol lehet ezt állítani?smc doboz seggébe dugtam egyszerűen a chellos dobozból jövő net kábelt és bedugtam az smc-t a konnektorba, ennyi. gondoltam most már ez vezeték nélkül szórja nekem a netet. laptopon meg vezeték nélküli hálózat keresése -->nem található hálózat (vagyis most kivételesen talált vmi petit itt, de az nem ez lesz, biztos vmi szomszéd, de nem is tud rá csatlakozni)
nem tudom kéne-e égnie annak a lednek, de laptopon az a sugárzó led, gondolom az smc-n is az lenne az. vagy kiment a led vagy nem sugároz semmit a kis cukipofa
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest