- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Nem semmi

nem láttam ilyet, hol lehet ezt állítani?
Nálam van olyan az admin felületen (
azért megfordult a fejemben, hogy ha nincs hozzá meg az útmutató , akkor hogy tudsz oda belépni, de feltételezem, hogy valahogy már sikerült),
hogy hálózat/network
abban pedig MAC Clone almenü,
és ott kiiírja a két mac címet,
ott kell lennie egy gombnak, amivel lehet klónozni.Akkor jó, ha mindkét helyen ugyanaz szerepel a végén.
Ha kész, akkor egy reboot a routernek az admin felületből(elvileg kell lennie ilyen opciónak is rendzsereszközök vagy ilyesmi címszó alatt (system tools)).
"smc doboz seggébe dugtam egyszerűen a chellos dobozból jövő net kábelt és bedugtam az smc-t a konnektorba, ennyi. gondoltam most már ez vezeték nélkül szórja nekem a netet. laptopon meg vezeték nélküli hálózat keresése -->nem található hálózat (vagyis most kivételesen talált vmi petit itt, de az nem ez lesz, biztos vmi szomszéd, de nem is tud rá csatlakozni)"
Ja, ebből már oké, hogy a laptop felismeri a hálózatot,
akkor a routert kell rendesen bekonfigolni.Ha a laptopon kívül más gép nincs kéznél,akkor kösd össze a routerrel egy utp kábellel,
és onnan muszáj, hogy be tudj lépni a router admin felületébe.Lehet, hogy nem pont olyan a felülete,
ahogy leírtam (sőn, biztos...),
de hasonlónak ne nézd a fogát, izé
szóval nézegesd végig az egészet, benne kell legyenek ezek az opciók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Xbox Series X|S
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azért megfordult a fejemben, hogy ha nincs hozzá meg az útmutató , akkor hogy tudsz oda belépni, de feltételezem, hogy valahogy már sikerült),