- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nekem meg be kéne szőnyegezni a szobát úgy, hogy be van rendezve. Ki kéne vinni 3 asztalt, egy dohányzóasztalt, ágyat és cd tartót, szekrényt nem lehet kivinni, mert hozzá van csavarozva egy polc. A padlóból kiahygták a szigetelést, bazihideg, így most a járólap tetjére szeretnék hungarocellt tenni és szőnyeget, otthon is sokat jelentett, nem annyira hideg a padló már, csak egyedül nem tudom kirámolni a szobát
+
Szeretném, hogy a laptop érzékelje a vezeték nélküli hálózatot, amikor megvettem a gépet, nem csináltam semmit, magától feldobott ablakot, hogy háló van a közelben, kapcsolódjon-e rá, most meg az istennek se tudom beállítani, folyamatosan azt írja hogy nem talál hálózatot. Súgót néztem, tippet adott, hogy az illesztőprogram régi, de frissítettem minde, naprakésznek írja az eszkökezelőben.
Kábellel megy a net és gondoltam annyi, hogy van egy ilyen SMC Networks g connect ethernet bridge-m, abba dugom kábelt és gondoltam az meg vezeték nélkül nyomja a netet nekem, de nem találja. Chello-s netem van. Az smc-s dobozkáról tudok adatokat írni, ha az segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest