Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
hali
everestgymet néztük mi is, majd nyáron kipróbáljuk. ott a bérleti díjak nem tetszenek, mivel saját beülőnk+ebiztosítónk nincs (azt is kéne újítani..).
igen, a másik, h nekem a birodalom gyalog 10 perc, gym viszont világvége
birodalom annyira nem nehéz, de kezdésnek jó volt. ha már régóta csinálod, akkor valszeg sok újat nem fog mutatni.. szinekben vannak neccesebbek, azért talán megnézni érdemes.az a baj, h csináltuk fél-egy évig viszonylag rendszeresen, akkor talán még a formánk is jó volt. azóta vizsga+suli+ezaz, nem tudtunk lemenni, most meg úgy nézünk ki, mintha pár hete csinálnánk
ez sajnos nem ilyen "egyszer belejovok aztan mindig jo lesz" sport, hanem szinten kell tartani magad. ez most nincs
szerda nekem még nem jó, itthon leszek + jelenleg szét van cseszve a talpam, szal most pihin vagyok (mászás téren, úszás biciklizés megy).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez sajnos nem ilyen "egyszer belejovok aztan mindig jo lesz" sport, hanem szinten kell tartani magad. ez most nincs