Hirdetés
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Csatlakoztam a CG-hez de hát na.
Két hétig ugrálni fákon és szkennelni? Pilóta vagyok nem majom!
-
Nekem is volt már 9.
-
válasz
Leslie33
üzenetére
Én mindent maxra tettem a Mandalayban. Összes modult, fegyvereket, mérnökölve, stb.. Így is 50Ly felett ugrik. Nekem ez elég is így.
Viszont nem tetszett, a korlátozott előre lefelé kilátás, ami ugye exobióhoz nagyon kell. A FOVot állítottam öttel nagyobbra (mintha hátrébb tolnám az ülést). -
válasz
5150head
üzenetére
Én ma végezni fogok a powerrel, és már alig várom..
7 héten át szkenneltem, vadásztam és black boxokat gyűjtöttem. Néhány feladat összejött ezekkel, de más macerásabb küldetéssel nem foglalkoztam. Így hetente olyan 100.000 merit jött össze.
Csak az utolsó értelmes fegyverig nyomom, ami nekem a 88. szint.Valahogy elvette a szabadságot, pont amit élvezek a játékban.
-
No, megvolt egy hét a powerben.. 105000 merit nagyrészt vadászatból plusz szkennelésből, black box gyűjtögetésből.
Így azért már jobban lehet haladni, de nagyon darálós. Kicsit oda az élvezet, azt hiszem visszaveszek a tempóból, jövök-megyek, közben vadászgatok, ilyesmi a terv. -
válasz
5150head
üzenetére
Én bio adatokból lettem milliárdos. Fél év alatt meglett a carrierem.
Itt most a powernél hajót cseréltem és inkább vadászom. Ilyen főnököt is választottam.
És igen most már jobban megy a gyűjtögetés.
Múlt heti tempóban, minimum egy év kellett volna a 100-as szinthez. Most azt gondolom három hónap lesz. Meglátjuk.. -
válasz
wollnerd
üzenetére
Akkor jó!
És igen, korábban valami 100-200 merit volt, ha teljesítetted, most meg 3600..
Ha más nem, 10 perc alatt egy kör a szomszéd rendszerbe (én még buktam is az eladásán) is megéri.szerk: ja és közben teljesítettem a két szállítós feladattípust is, és beindult szépen a rank, már most 8-as vagyok.
Köszi a segítséget!
-
-
Jó hír, jelentősen növelték a meriteket!
pl. egy hajó scan eddig 5, most 20 merit. Egy sima enemy vadász kilövése eddig 7-20-30 volt, most 300-400!
A két hozzászólásom között nem telt el egy óra és gazdagabb lettem 5300 merittel..Viszont továbbra is "0" a rankom. Korábbi kérdésem áll még.
-
Na most mit nem csinálok jól?
Gyűjtögetem szorgosan egy hete a meritet, 21800 lett. Azt gondoltam, most csütörtökön van az elszámolás...
De semmi: 21800 merit, 0 rank. Ez mikor/hogyan fog emelkedni? -
Újra lehet pecázni a kilőtt hajók személyzetét! Tegnap nem, de ma újra jött merit az escape pod után..
-
válasz
5150head
üzenetére
Én is vadászatban utazom, és elég siralmasan haladok vele. Két nap (2x néhány óra) alatt szereztem 1400 meritet kb. Ezzel a tempóval több év lenne a 100-as szint... el is ment kissé a kedvem tőle.
Egyébként a különböző power főnökök ugyanazon séma alapján adják a meritet? Szóval mondjuk egy hajó szkennelése nekem barbinál 3 merit. Mind ugyanezt adná, vagy van köztük különbség? -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Köszönöm!
-
Power -el kapcsolatban lenne két kérdésem (egyelőre csak oktató anyagokat nézegettem):
- Ha már elkezdtem a mókát, látom hogy van 5-6 féle küldetés. Ezeket egytől-egyig meg kell csinálni, hogy szintet lépjek? Avagy ki mit szeret, lehet mondjuk csak fejvadászatból is az egészet végigvinni?
- Másik, hogy amikor elnyertem jutalmul egy kütyüt, akkor abból be kell vásárolni, spájzolni, vagy innentől már bármikor, bárhol meg tudom venni? Akkor is ha kiléptem a powertől?Köszi!
-
Exobiohoz.
Ott tart a technika, hogy egy kis kézi eszközzel lehet elemezni, szkennelni a lényeket. Ok.
A hajóra nem lehetne egy nagyobb hatótávolságú eszközt fejleszteni, hogy kiszállás nélkül menjen a dolog?
-
Képzeljétek fáradtságos munkával összehordtam a sok anyagot és fejlesztettem (mérnököltem) új fegyvereket. Az AR-50 például kapott egy távcsövet.
Most a guta megüt, hogy ott van a "scope" az egyik sloton, de valójában meg nincs rajta. Sem a kis képen, amikor variálhatom a felszerelést, sem a valóságban a kezemben tartva nincs ott.
Volt már ilyen bug, vagy marad a support?
-
Igazad van.
Csak én valóban lassan mozgok, hónapokig el tudok tűnni a bubiból. Plusz valahogy nem (nagyon) számolok külső segítséggel, az a tuti ami nálam van és meg tudom oldani a magam erejéből.Más: Szerintetek az új SCO hajtóművek miatt mennyivel nőtt meg a semmi közepén elfogyott az üzemanyag mutatványok száma?
Már plusz üzemanyagtartályt vettem, amit még azelőtt soha. Így is frász jön rám időnként, annyit zabál a gépem.. -
Szerintem meg jogos a dolog. A mérnökölés egy konkrét hardverre szól, ha cseréled az egy másik vas, olyat csinálhatsz belőle, amilyet szeretnél.
Exobio hosszabb utakra épített hajómat én nem is mertem SCO-val felszerelni. Ha több hét (számomra) távolságra vagyok mindentől, félek az esetleges károsodásoktól.
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Én is megvárom, viszont ki szeretném utána próbálni mindenképpen.
SCO FSD igen, már mind elérhető, illetve azt írták javítottak a hőterhelésén is. Hát remélem, de ezt még a héten kiderítem. -
No, próbálta valaki az új Pythont?
Kíváncsi vagyok rá, hogy mindenes hajóként hogyan muzsikálhat egy Krait MkII után..
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Hú, Te a sebességet (is) nézed? Nekem még egyelőre sok ez mind: távolság, sebesség, hőmérséklet, üzemanyag, mindeközben folyamatos kormányzás.
De ezt a 10-es szorzót kipróbálom majd, köszi! -
Próbálgatom ezt az új FSD modult.. Van arra valami szabály, hogy mikor kell deaktiválni, hogy ne szaladjak túl a célponton? (pl. félútig, mert ugyanúgy lassul, ahogy gyorsult)
Vagy majd megszokom és menni fog.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nekem volt olyan párszor, hogy amikor fel akartam szállni, beakadt a futómű (kissé elemelkedett és annyi) Ilyenkor csak be kell húzni a futóművet.
Nem ez volt nálad? -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Jó, írok..
Részemről nem szeretem a csiricsáré, vibráló színeket. Tudom, hogy semmi értelme szóló módban, de mégis inkább a sötét, rejtő mintázatok a kedvenceim. -
Skacok, miért van az, hogy mostanában, ha ugrani akarok a carrierrrel nem 15 percről számol vissza, hanem 40-50 valahány percekről indul?
Sokallom.. -
No még egy FC kérdésem lenne.
Hordom szépen a tríciumot a raktérbe mint árut. Viszont nem jövök rá, hogyan lehet rögtön innen megtankolni a szállítómat.
Egyelőre egy hajóba átpakolva, majd innen az FC tankjába megy csak.. ezt így is kell? -
Skacok az anyahajómnak nem tudok hosszabb távra routot beállítani, csak kézzel a következő célpontot..
Megint bénázok? -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Köszi!
Peppo: Igaz, hiába van sok, át is kell hordani még...
Ma teszteltem az FC-vel. Ugye nem akarok csak azzal bóklászni, felfedező típus vagyok. Ugrottam kb.500-at, majd előreugráltam a felfedező Kraitommal. Mikor meguntam, magam után hívtam az FC-t. Olyan tizentonna tríciummal utolért.
Szóval kis ugrás, kis fogyasztás. Fog ez menni! -
-
FC profi használóktól kérdezném.
Nemrég vettem egy szállítót (fogyjon a túl sok lé..).
Macerásnak érzem a vele való utazást. Ugye bubin kívül nem tudok tankolni, csak bányászattal. Tesztelgetés jelleggel két hete elugrottam vele párat a semmibe, majd a környéken elkezdem üzemanyagot keresgélni. Nulla eredmény. Csak nagyobb bolygók gyűrűjében lehet ugye? Ha találnék is mennyi eklődés feltölteni?
Mert így most nem merek elugrálni vele fél tanknyi üzemanyagnál messzebbre, nehogy ottragadjak valahol...
Mi a rutinos, folyamatos mozgás módszere?
-
válasz
Dijon Libra
üzenetére
Ja igen, tisztában kell lenni a súlycsoportunkkal..
-
válasz
Dijon Libra
üzenetére
Ha megérkezel egy bányászforráshoz, és nem akarsz konfliktust, előbb repülj odébb néhány Km-t. Ott nyugisabb lesz.
-
válasz
Dijon Libra
üzenetére
Én sem láttam, de akkor megmondták a többiek a tutit!
No, hogy sikerült? -
válasz
Dijon Libra
üzenetére
Csak az elején kell lapos szögben érkezni, később szinte a derékszög is jó.
Egy jutott még eszembe, ha ki van jelölve célpontnak a bolygó, akkor a várható érkezési időt (is) kiírja. Ez ne menjen le 6-7 sec alá. Én olyan 10-15 között igyekszem tartani, de nem nehéz, mert csak az elején kell így is figyelni, kis lassulás után fullgázon és meredeken is rendben van a dolog.
Ha tudnál egy videót mutatni...
-
válasz
Leslie33
üzenetére
Szerintem ellenséggé vált a bázis üresen is, és ezért annak közelébe nem száll le távirányítással a hajód.
Én nem küldöm el a hajót, hanem eleve messzebb parkolok, ahol még nem érhet el a bázis védelme. Ha van egy domb, szikla az mögé.
Utána átszállok a kerekes járműbe, ezzel kilövöm a skimmert. Ha jönnek katonák azokat is.
Majd a járművel a város közelébe parkolok (épület mögé, a lövegektől védve), és befejezem lábon az öldöklést (tudósok, stb.). -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Én is kiengedett futókkal osonok, ekkor is inkább félgázon.
Még annyi kiegészítést tennék, hogy a keresett növény erősen meghatározza a magasságot. A környezettől jól elkülönülő baktérium pár száz méterről is látszik. Úgy általában 50 körül keresek mindenfélét, de ahogy említetted van olyan fűféle, amihez 10 méter alatt kell lenni.Ha több növény is van egy bolygón, akkor minden harmadik szkennél olyan helyet keresek, ahol mindjárt szkennelhetem a következőt is. Így n*2+1 darabszámmal megúszható (ritka susnyáknál persze ez nem játszik).
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nekem is, lenullázódott az Elite I csíkom.
Ha jól értem a rang megmaradt, a csík meg majd utoléri később.
Gondoltuk, hogy ez lesz. -
Minden igaz, jól megtolták a szorgos biológusok jutalmát!
Olyan 1-2 heti bóklászás után, kaptam 350 milliót, amikor leadtam. Rögvest Elit is lettem!
Azt nem tudom mennyit ért volna korábban, de íme néhány érdekes szám:
- belépő szint, legolcsóbb baktérium 1,2 millió
- tubus, valami hosszúkás susnya 16 millió -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Hú, nekem is van egy jó adag beváltatlan növényem...
Bár ezt az arányt túlzónak tartom: 70X! -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Szerintem ez így van jól. Úgy lehet értékelni, ha meg kell dolgozni érte.
Nekem az az egy van, hogy a napjától nagyon messzi, sötét bolygón nem vagyok hajlandó baktériumtelepre vadászni lámpafénynél. -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Légkörös ritka életformáknál nekem az vált be, hogy ha valamit nem találok keresem földrajzilag más típusú helyeken.
Felemelkedem, és más színű talajt keresek, mint ahol nem volt.
Ugyanez hegy - síkságra is igaz. Vagy kráterekben...
Így eddig mindent megtaláltam. Eddig. -
Minap újdonságként ért, hogy lehet élet légkörrel nem rendelkező, kicsi fémes bolygón.
Ezt találtam: Bark Mound
Mármint a szkennerrel, mert a felszínen úgy egy óra után sem láttam... De még nem adtam fel. -
válasz
Felhőtakaró
üzenetére
Lehet.
Kiteszed egy gombra, és akkor nem kell törölni mindig, elég csak akkor, amikor jön szkennelni egy katona. Előtte piros szöveg, meg mire odaér hozzád... van idő bőven egy gombot megnyomni. -
válasz
Felhőtakaró
üzenetére
Ez nekem sem való.
Úgy egy hónap után van 8 theft és 3 heist. De örülök, ha minden második összejön.
Ha meg nem sikerül wanted leszek, menekülök, sittre megyek, fizetek, stb... -
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Semennyire: odamész, leszállsz, átmászol az srv-be, szkenneled -> jutalom.
Olyan 100LY körül kell mozogni a bubin belül. Ez a leghosszabb, a feladat maga pár perc. -
-
Mostanában, amikor kivesz SC-ből egy npc és megtámad, nem válik pirossá (vagyis ellenségessé) a radaron. Ezért a vadászom kiengedése felesleges, mert nem támadja meg (defend üzemmódban van).
Nálatok ez jó? -
Jelentem a baktériumtelepek szkennelése megjavult.
-
válasz
Felhőtakaró
üzenetére
Jó a rakétavetője, messziről befog, célon marad...
De nagy csalódás számomra a sorozatlövő fegyvere. Szörnyen pontatlan, csak úgy hatékony, ha belemegy az ember a sűrűjébe. -
Emberek, ma már a második olyan bolygót találtam, amin nem tudom a baktérium telepeket szkennelni. Más, talajszintről kiemelkedő életformákat igen.
Nektek megy?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest