- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Egérpad topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Riasztó topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papucsiga
csendes tag
válasz
z123456z #75314 üzenetére
Jó pofák, de nem fogott meg egyik sem.
Kicsi a teljesítmény leginkább, vagy nagy a méret.
10kcd körül szerintem simán tud az fwaa-m. Manker T01 volt, túl nagy volt a feje, elajándékoztam.Őszintén szólva nem tudom mi tud szivárogni, eddig csak egy cellát láttam szétszedve abban nem volt semmi folyadék. Úgy gondolnám nem tud mi szivárogni, de mégis ocsmányul nézett ki a soshine, lámpában vagy tokban volt mindig. Az egyik h10 button top volt. Arra gondoltam, hogy a ponthegesztés miatt lehetett, de két flat top feje szélén is megjelent néhány pötty, a fehér szigetelő gyűrű alatt. Azokból már kiszedtem, hogy könnyen figyelemmel kísérhessem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- Villanyszerelés
- Adobe Lightroom topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged