Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
De most nem értem, azt várjátok, hogy pontosan 130 km/h legyen a sebesség 2 órán keresztül megszakítás nélkül? És ha ez nincs meg, akkor "nem lehet 130-al közlekedni"?
Én ezt most nem tudom átérezni, de lehet a vezetési szokásainkban van különbség. Én 130-at lövöm be minden autópályán, rendszeresen megyek az M3-ason és M7-esen. Most hogy bizonyos szakaszokon vagy nagy forgalomnál le kell lassítani? Vagy ha gyorsabban jönnek mögöttem, akkor ki kell menni jobbra? Én nem akadok ki ezen. Amúgy is, belövöm az adaptív tempomatot, aztán elvisz hazáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest