Hirdetés
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krisszer
üzenetére
Olvasva a felettem lévő hozzászólást kísértetiesen emlékeztet valamire ez a történet.
Nálam teljesen más van. Egy laptop és egy mxm csatolású adapter tetszőleges VGA kártyával természetesen külső asztali tápegységgel, hasonlóképpen mintha e-gpu lenne, de nálam ez nem egészen az.....mindegy. [link]
Az oldalt nem olvastam csak elmondom, hogy ez nálam hack módon megy miután egy rtx 2080-as nvidia kártya cserélt egy tesztelt gtx 970-es típust, ami akkor még hibátlanul ment. Maga az adapter és a mostan használt aláírásomban szereplő VGA már nem egészen kompatibilis a létrehozott mxm adapterrel, így kellett egy kis korrekció az eszközkezelőben, nevezetesen az ACPI letiltása.
Ezt le kell tiltanom és nem újraindítva hanem kikapcsolt állapotból egyszerre indítva tudom 100%-os formában használni. Újraindítva, vagy nem egyszerre, úgy csak amolyan csökkentett módon jön fel hiányos gpu-z -vel igazolva. Ezt a tippet pár éve külföldi fórumon ajánlották próbáljam ki, és bejött. Hátha nálad is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 12GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 12GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest