Hirdetés
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morty1987
csendes tag
válasz
kzsolt00
üzenetére
Bárcsak már itt lenne... és nyúzópadra tudnám rakni...

Az ebay visszaigazolása október 23-dec5....
pedig még az ablakot is kinyitottam hátha szól az eladó "kapcs ford...."
várom mert ki szeretném minél hamarabb próbálni, ugyanakkor meg nem várom mert nem tudom milyen karit tegyek bele... bár tudom hogy az 540M-nél gyakorlatilag majdnem minden jobb..... 
Ötletek? Egyenlőre nem szeretném külső monitoron hajtani, de később az is benne van. Mindenképp olyan karit nézek amit ha később pc-re váltanék és a lapos megmarad utazgatósnak, akkor ne kelljen már megint azt is venni.
Korábban Ninja írta úgy emlékszem hogy az AMD-k csak külső monitorral működnek. Erről mi a tapasztalat? Nyilván itt egy új "cuccról" van szó, tehát erről még senki nem tud semmit, de azért hátha olvasott valaki ezzel kapcsolatban valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

várom mert ki szeretném minél hamarabb próbálni, ugyanakkor meg nem várom mert nem tudom milyen karit tegyek bele... bár tudom hogy az 540M-nél gyakorlatilag majdnem minden jobb.....