- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nah, majd csinálok én is az 1kH-ról,de csak akkor vagyok hajlandó fényképezni,ha fent van az OSx

Amugy már az elején megszivatott,mert már épp indultam az ablak felé vele, mert egyszerűen nem lehet neki megmondani, hogy bootoljon USB-ről, aztán nagynehezen megtaláltam, hogy előbb Esc-et kell nyoni, aztán F2-t
De olyan gyorsan kezd el bootolni amugy a hülye zikszpé, hogy ehhez is villámnak kell lenni 
GParted Live valamiért totál kakukkol tőle (no screen found). Erre ngabor,ha errejár mondhatna valami okosat
Wide felbontás kavarhat be neki?Egyelőre itt most félretettem az ügyet,mert le kellene formáznom FAT-ra a vinyót. Mondjuk már szétszedtem (nem birtam ki
). Tényleg vic könnyű kikapni a HDD-t,ami ráadásul SATA, tehát maximum megformázom valami másik gépben.
Nah, amjd visszatérek erre a dologra egy pár nap múlva....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De olyan gyorsan kezd el bootolni amugy a hülye zikszpé, hogy ehhez is villámnak kell lenni
). Tényleg vic könnyű kikapni a HDD-t,ami ráadásul SATA, tehát maximum megformázom valami másik gépben.