Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Pendrive probléma
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nah, majd csinálok én is az 1kH-ról,de csak akkor vagyok hajlandó fényképezni,ha fent van az OSx

Amugy már az elején megszivatott,mert már épp indultam az ablak felé vele, mert egyszerűen nem lehet neki megmondani, hogy bootoljon USB-ről, aztán nagynehezen megtaláltam, hogy előbb Esc-et kell nyoni, aztán F2-t
De olyan gyorsan kezd el bootolni amugy a hülye zikszpé, hogy ehhez is villámnak kell lenni 
GParted Live valamiért totál kakukkol tőle (no screen found). Erre ngabor,ha errejár mondhatna valami okosat
Wide felbontás kavarhat be neki?Egyelőre itt most félretettem az ügyet,mert le kellene formáznom FAT-ra a vinyót. Mondjuk már szétszedtem (nem birtam ki
). Tényleg vic könnyű kikapni a HDD-t,ami ráadásul SATA, tehát maximum megformázom valami másik gépben.
Nah, amjd visszatérek erre a dologra egy pár nap múlva....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Fotók, videók mobillal
- World of Warships
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Linux Mint
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De olyan gyorsan kezd el bootolni amugy a hülye zikszpé, hogy ehhez is villámnak kell lenni
). Tényleg vic könnyű kikapni a HDD-t,ami ráadásul SATA, tehát maximum megformázom valami másik gépben.