Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a 701-es remek konstrukcio, igazabol az egyetlen gondom az, hogy a kijelző egy egészen picivel kisebb, mint ami már pont jó, ezért is akarok 8.9"-ost, az tökéletes lesz
a gépelést meg lehet szokni, bár még mindig megesik néha hogy á vagy ű helyett entert ütök
viszont a gyors gépeléshez nem árt valami kényelmes testhelyzet, kitekert pózban sokkal nehezebb gyorsan gépelni, mint egy teljes méretű billentyűzetena 10"-os nekem már túl nagy, ez a méret nekem tökéletes, pedig nincsenek vékony ujjaim
most is a 701-ről írok
mikor külföldön vagyok, akkor erről intézek mindent (net, levelezés, chat, videochat, torrent, filmnézés, stb), és igazán remekül használható!
nem is nagyon szoktam elhozni a céges notebookot a szállodába, az egyetlen pozitívum a nagy kijelző lenne, de így sokkal kényelmesebb az éjjeliszekrényen, ágyban fekve nézni a South Parkot
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mikor külföldön vagyok, akkor erről intézek mindent (net, levelezés, chat, videochat, torrent, filmnézés, stb), és igazán remekül használható!