Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a 701-es remek konstrukcio, igazabol az egyetlen gondom az, hogy a kijelző egy egészen picivel kisebb, mint ami már pont jó, ezért is akarok 8.9"-ost, az tökéletes lesz
a gépelést meg lehet szokni, bár még mindig megesik néha hogy á vagy ű helyett entert ütök
viszont a gyors gépeléshez nem árt valami kényelmes testhelyzet, kitekert pózban sokkal nehezebb gyorsan gépelni, mint egy teljes méretű billentyűzetena 10"-os nekem már túl nagy, ez a méret nekem tökéletes, pedig nincsenek vékony ujjaim
most is a 701-ről írok
mikor külföldön vagyok, akkor erről intézek mindent (net, levelezés, chat, videochat, torrent, filmnézés, stb), és igazán remekül használható!
nem is nagyon szoktam elhozni a céges notebookot a szállodába, az egyetlen pozitívum a nagy kijelző lenne, de így sokkal kényelmesebb az éjjeliszekrényen, ágyban fekve nézni a South Parkot
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mikor külföldön vagyok, akkor erről intézek mindent (net, levelezés, chat, videochat, torrent, filmnézés, stb), és igazán remekül használható!