Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mighawk
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy nem teljesen jó helyen teszem fel a kérdést, de mivel egy EEE PC az érintett, gondoltam megpróbálom. Szóval az a probléma, hogy az aksi elromlott és pár hónap elteltével vettem bele egy újat. De amikor beraktam és töltőre helyeztem, nem gyulladt ki a töltést jelző led. Természetesen megpróbáltam, kivenni újra betenni, még a bios-t is felfrissítettem, de semmi. Azért a próba kedvéért töltőn hagytam egész este. Reggel megpróbáltam bekapcsolni a gépet és úgy tűnt, hogy sikerült feltöltődnie az aksinak. A probléma csak annyi, hogy a windows nem ismeri fel az aksit. Mármint azt érzékeli, hogy bent van, de hogy hány százalék van vissza azt nem. És ez szerintem nem jó, mivel így a gép nem tudja, hogy mikor kapcsoljon ki, hogy még maradjon benne valami feszültég, s így fennáll a túlmerítés veszélye.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával? Mit tudok tenni, azt leszámítva elviszem szervizbe?Minden segítséget köszönök!
Mighawk
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest