Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis infó Asus garanciáztatásról:
Egy EeePc-nél (1015PN) volt az a szitu, hogy a töltő fogta magát és elpukkant...Hibajelensége: nem töltött a gép. Családtagomékkal történt ez az eset, mivel nem tudtam megnézni, mondtam nekik csomagolják össze az egészet (mondtam nehogy csak a töltőt, mert lehet más is sérült attól hogy látszólag nem tapasztalható semmi más hiba), majd futár jön, elviszi, ha kész hozza, mivel háztól-házig garis. Futár jött is elvitte, kiderült nem csak egy töltő csere kellett, hazavágta az alaplapot, kijelzőt, szalagkábelt stb...Lényeg majdnem 2 hét alatt lett kész...Nem vagyok azért a gyorsaságukon elájulva, de mindig jobb mint az Elitebooko-m ami 71 nap alatt lett kész...

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Phanteks Enthoo Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest