Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Szia!
"ZetorGumi" megmondta a tutit. Nekem is 901-esem van, és a 4Gb-os (!!!) SSD-re tettem XP LITE-ot.
Arra számíts, hogy sok féle XP Lite kering a neten, és egyáltalán nem biztos, hogy minden hardver komponens működni fog. Én többet próbáltam (4-5 féle) és volt olyan os, hogy a sima office telepítés leállt hibaüzenettel.
A lényeg, hogy op. rendszer install után mindent funkciót ki kell próbálni élesben, Nem elég, hogy nincs kérdőjel az eszközkezelőben, ki kell próbálni. (pl. Bluetooth párosítás, file átvitel wifi, stb...) Ezután jöhet az egyéb programok telepítése. (böngésző, office, skype, ami kell)
Egyébként 8GB-re szerintem elférhet a normál XP-is, de "nem sok" hely marad mellette. Persze mi a "nem sok", mik az igények....
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- LEGO klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tippmix
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- BOMBA ÁR! Dell Inspiron 16 Plus Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Victus 16.1" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest