- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Logitech Z906
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
idén azt hittem, hogy foci játok veszek, erre nem vizilabdát kaptam....? ennyi 6-7+ gólos meccsem szerintem sosem volt. Sokszor nem elég az 5-6 gól
. Kabaré ez a része. De tetszik. Messi 2 csillaggal is isten (számomra) a játékban.
Sima 4-4-2, meg 4-4-1-1gyel gyűröm a ranglétrát.Első héten a Challengers jutott... azt a vizsgadrukkot. 3W-2L. A poén, hogy mivel meglett az 1000 pont, hétfőn este még letolhattam a WL-t is
.A Power Curve egy kicsit vissza lett fogva. Nem baj ez.
Rohadtul bízom benne, hogy lesz Scream esemény, illetve esetleg visszatér a FUTmas... az tényleg OG feeling lenne.Az EVO-k egyelőre vérszegények. Azokkal nem vesződök.
Kitartást és jó szenvedést mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- Nintendo Ds játékok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kabaré ez a része. De tetszik. Messi 2 csillaggal is isten (számomra) a játékban. 
LendvaiFeri1
Kristof_94