Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Mióta berakták az objektívet azóta megy kigumizva az SB mikor ráérek. 2-3 gól az kb 3 perc. Utána jöhet a gumi.
Most pl éppen pakolok össze egy mustáros, köményes, fokhagymás tarját, mellé egy párolt kaliforniai paprikás, répás rizst. Már az 5. meccs megy, de a ps előtt csak 10-15 percet töltöttem. Mire a fűnyírással is végzek lepörög 10-15 meccs.
Ja meg a DR-t is full angol csapattal toltam div 5-6-ban. Most már csak Eusébio miatt megy az SB. Szóval ez nem plussz idő. Tutira kevesebbet játszok, mint az átlag felhasználók.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Vallás
- sziku69: Szólánc.
- Programozás topic
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most pl éppen pakolok össze egy mustáros, köményes, fokhagymás tarját, mellé egy párolt kaliforniai paprikás, répás rizst. Már az 5. meccs megy, de a ps előtt csak 10-15 percet töltöttem. Mire a fűnyírással is végzek lepörög 10-15 meccs.
LendvaiFeri1
Kristof_94