Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
#643 "Ez ugyanaz a jatekmenet,mint tavaly.
Ha segit az AI minden gol,mozognak a jatekosaid,ha nem,akkor all mindenki,a vedok nem mennek jo iranyba,a tamadok nem mozognak stb."#644 "Ha ugyanaz lenne mint tavaly nem szopnek ki mindenkitol.
Nem vagyok elite jatekos.De atgazol mindenki rajtam szo szerint."Mindkettőtökkel egyet tudok érteni.
Ha nem is teljesen ugyanaz játékmenet, mint tavaly, de másképp szar.
Sajnos a védekezés elképesztően bonyorult (ha jól akarunk védekezni), a támadás meg, pfffff.... a passzrendszer sajnos csak abban változott, hogy a hosszabb szöktetések jobban működnek, a többi része maradt a régiben.
Támadásban az üres helyekre labda nélkül jól beinduló játékosok száma is elenyésző még az indítás gombbal is.Szerintem az idei nagy ígéretek csak egy nagyon kis részét valósították meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94