- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
Nos akkor én is írnék egy kis összefoglalót, az én véleményemről és élményeimről amit az olvasó okozott nekem. ( ne értsétek félre pls.
)
Nekem egy Kindle Paperwhite2 készülékem van 2 hónapja van meg, és nem bántam meg a vásárlását!Előnyei : -A készülék megjelenését ide sorolnám, mivel nagyon szép, kecses készülék, és ha kisebb lenne csak zavarna , mivel ez így ahogy van tökéletesen kézre áll!
- A kijelző tényleg papír fehér a világítása nagyon homogén, egyenletes, és számomra nem megerőltető vele az esti olvasás.
-A rendszer nagyon gyors, és gyorsan tölti be a lapot, és nem is mosódik el a kép akkor, amikor nincs beállítva, hogy minden oldalnál frissítsen.
-Könnyű kezelni és mindenki számára érthető ( az angol teljes hiánya mellett is könnyen meglehet érteni!)
-Az amazon van mögötte ami azt jelenti, hogy a garanciája betonbiztos, már csak ezért megéri venni, bármilyen Kindle készüléket is!
-Az aku ideje fantasztikus, nem hittem volna , hogy eddig bírja majd.Hátránya(i) : Én elsősorban az árát mondanám, ami igazából tényleg elég borsos itt MO-n, én prohardveren keresztül jutottam hozzá tokkal ( vonóval) +szállítással kaptam egy 4Gb -os két év garanciával rendelkező készüléket, amiért 44 ezret fizettem összesen.
-Még ide sorolhatnám azt is, hogy nem támogat minden formátumot, sőt az AZW3-at szíveli a legjobban, de ez engem egyáltalán nem zavar a konvertálás olyan könnyű és gyors folyamat ( a Calibrén keresztül), hogy ezt inkább csak zárójelbe tenném.
-Nem bővíthető ami engem igazából nem zavar mert 4 gigán (vagyis 3,2) minden könyv elférne amit olvasni fogok ezen valaha is.Összegezve: Nagyon magasak voltak az elvárásaim és ez bőven felülmúlta azokat. Az áráért egy kifogástalan terméket vártam, és ezt meg is kaptam.Nem akarok más készülékekről rosszat mondani, mivel nem volt olyan sok a kezembe, ez az első amit huzamosabb ideig használtam. Szerintem egy ebook-olvasó az nem egy hétköznapi elektronikai cikk, ezért én úgy gondolom, hogy az átlag ember nem vesz ilyet minden hónapban. Tehát erősen javaslom a termék megvételét másoknak is, mivel engem az örök cinikust nem hogy meggyőzött, hanem levett lábamról.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest