- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
válasz
JackFeryll #7047 üzenetére
Jaj, jaj
Bocsi, de ebben nem foglalhatok állást, mert nekem akkor kampó. Csak annyit írhatok, hogy szerintem a Pocketbook egy igen jó választás. -
Wayteq xBook-60-ról vélemény?
-
k.kristof
őstag
válasz
Arolotifar #7039 üzenetére
Pedig úgy emlékeztem, jó hozzászólásra nyomtam a válasz gombot.
-
k.kristof
őstag
válasz
Arolotifar #7036 üzenetére
Az ebook olvasók felbontása többnyire kicsi képregény olvasására, a színes e-ink kijelző pedig még ritka és drága. Tablet kell neked inkább.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem főleg képregény olvasáshoz kellene egy jó olvasó, amely CBR formátumot is jól kezeli... Az Alcor Saga E-Book olvasó (e-ink)-el szemezgetek, ez mennyire jó vagy rossz? Vagy esetleg más márka? Olyan max. 20.000-30.000-at szánok rá. Ennyiért kapok színes kijelzőset, vagy ennyiért inkább csak fekete-fehér? Előre is köszi a tanácsokat!
-
Sziasztok!
Frissen, akcióban vásároltam egy Koobe Slimbook e-book olvasót. Nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve, egy dologra viszont nem tudok rájönni: ha gépelni akarok, akkor a virtuális billentyűzeten határozottan úgy tűnik, hogy két fül van: egy a betűknek, egy meg a különleges karaktereknek (és itt kellene lenniük a számoknak is, mert a betűk között nincsenek). Hogy lehet a kettő között váltani?
Végignyomtam mindent, mindenféle kombinációban. Kézikönyv egy betűt sem ír erről. Google nem segített. Ötlet? -
csibe1
addikt
válasz
Andyka0908 #7029 üzenetére
A listában ott van a legutoljára megnyitott könyvek listája,és közben meg, hogy +x új könyv.
A Basic2-nél legalábbis így van. -
grosy
senior tag
válasz
Andyka0908 #7027 üzenetére
Gondolom az, amit utoljára olvastál. Az előzményeknél a legfelső cím.
-
grosy
senior tag
válasz
Andyka0908 #7025 üzenetére
Na, ennek örülök. Szerintem azt a file-t ne erőltesd, ami közben lefagyott. A lényeg, hogy most már jó.
-
Andyka0908
tag
Nem tudom mi segített neki, de megjavult.
Ugye feldugtam tölteni, vagyis elvileg nem volt lemerülve mert tegnap töltöttem fullra...de rajta volt a gépen x óráig, aztán gondoltam most megnézem hátha van változás..és egyszer csak reagált a be/kikapcs gombra..ÁÁÁ...már kezdtem megijedni, hogy valami baja lett...nagyon sajnáltam volna...
Köszönöm a segítséget!!!!
-
grosy
senior tag
válasz
Andyka0908 #7023 üzenetére
Világít a bekapcsoló gomb töltés közben? Próbáld meg azt hosszasan nyomni.
-
Andyka0908
tag
Vissza gombot próbáltam de nem segített.
Elvileg lemerülve nem lehet, de feldugtam, csak ugye semmi reakció, csak a kikapcsolt állapotba lévő háttérkép elhalványodva és a megakadt homokóra....
De most rajta hagyom, hátha tölti vagy valami.
Ha nem segít, akkor nem tudom..marad a gariztatás.Köszi azért a segítséget Neked is.
-
grosy
senior tag
válasz
Andyka0908 #7019 üzenetére
Két dologra gondolok:
Vagy a betöltésnél merült le az akku, tehát tedd fel a töltőre, vagy az a könyv sérült, amiben voltál. Ebből a vissza gomb hosszas megnyovásával léphetsz ki. -
alfa159sw
tag
-
Libretom
aktív tag
válasz
Andyka0908 #7019 üzenetére
Hasonló gondot más gépnél megoldott már az akku pár pillanatra történő leválasztása. Nem tudom mennyire bonyolult levenni a hátlapot. Esetleg rakd töltőre egy időre, vagy kapcsold össze a számítógépeddel. A legóvatosabb és talán a legbiztosabb megoldás a gariztatás.
-
Andyka0908
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó topicba írok, de hátha tudtok segíteni.
Van egy pár hónapos PocketBook Mini 515 e-book olvasóm...és ma az történt hogy kapcsolni akarom be és mindig volt egy szokásos homokóra de hamar be is töltött, de ma megfagyott a készülék a homokóránál. Egyszerűen nem tudok vele semmit sem kezdeni...Esetleg nem járt valaki már hasonlóan vagy valami ötletetek?
Köszi szépen!
-
mike1334
veterán
Sziasztok. Mivel gondolom akad itt pár olyan ember, aki naprakész, ezért itt érdeklődök, hátha...mostanában hol a legolcsóbb a pw2? Budapesten szeretnék venni, és csak személyesen, hazai garanciával. Jah és az ár is érdekelne, mert 1-2 ezer forint különbség esetén inkább a megszokott boltokból veszem. Köszönöm.
-
hroberto
veterán
Nagy nehezen megérkezett a Nook Glowlight. Eddig még nem is láttam megvilágított kijelzős olvasót, úgyhogy nekem ez nagyon bejön.
Remélem nem lesz gondom vele!
-
doc
nagyúr
válasz
Degeczi #7012 üzenetére
A Nook ST erintokepernyoje remek. valoban van egy pici magassaga a kavanak, mivel szerencsere IR technologiat hasznal, de egyaltalan nem veszelyes, arnyekot meg akkor vet a szovegre ha nem hasznalsz margot, de akkor mar maga az olvasas is nagyon kenyelmetlen. A kijeloles, mint a legtobb erintokepernyos eszkoznel valoban nem olyan egyszeru mint mondjuk egerrel, de boven hasznalhato.
-
finecsa
tag
Én a három közül a Nook ST-t venném.
Érintő kijelzős és ha Root-olod egy majdnem teljes értékű 2.1-es Android rendszert kapsz.
Amire telepítheted például az AlReadert ami kezeli a doc-ot is, vagy pdf-hez az ezPDF Reader-t, vagy az EBookDroidot.
Bár csodát ezektől se várj pdf-nél, főleg ha csak scannelt, de a Nook ST-re telepített androidos appokkal legalább közelebb kerülsz a megoldáshoz.
Egyébként pdf-hez inkább tabletet vegyél... -
Degeczi
nagyúr
használt esetén nincs miről beszélni, az adott példánytól függ, mindig rizikós (nem tudod pl. az akku milyen állapotban van)
önmagában nem rossz az érintőképernyő, bár a Nook Touch-é nem a legjobban sikerült (elég magas emiatt a kijelző körüli káva, ami viszonylag nagy árnyékot vet lapos fényben, és kis betűméret esetén elég idegesítő a pontos szövegkijelölés vele. Lapozásra jó)
-
L@no
tag
Sziasztok!
Három készülék között vacillálok szeretnék egy kis segítséget kérni ,hogy melyiket vegyem meg:
WayteQ 6" E-Book (használt)
Nook Simple Touch (használt)
Koobe Slimbook HD (új)- Mennyire megbízható készülékek (gari, tartósság)?
- Két használt közül melyik érné meg jobban ?
- Egy kicsit tartok az érintőképernyőtől, mennyire használható ?
Különböző formátumú könyvek olvasására használnám (értem ezalatt pdf szkennelt, doc néha epub)
Előre is köszönöm a válaszokat
-
doc
nagyúr
válasz
Arolotifar #7006 üzenetére
akksit nem tudom, mar vagy egy eve megy az akkor belerakott elemekkel, igaz nagyon sokat nem volt hasznalva, mondom, szakacskonyv volt
majd most kiderul igy, hogy regeny van rajta... -
Arolotifar
őstag
Mindenkinek mások az igényei
Igazából anno telefonon is sokat olvastam és nem mindegyik volt méretes kijelzővel felszerelve. Ha jól emlékszem, Nokia 3650-en kezdtem el az e-book olvasást.
Ennyi év után viszont igénylem a minimum 6-os e-ink kijelzőt
Aksival hogy bírja a Beagle? -
z00li
senior tag
válasz
Arolotifar #7001 üzenetére
Ment vissza is.
-
doc
nagyúr
válasz
Arolotifar #7003 üzenetére
Egy kicsi kell, igen
Igazabol ha ugy hasznalod ahogy kitalaltak (van melle egy telefonod, arrol neha-neha atkuldesz egy konyvet ahelyett amit elolvastal) teljesen jo. A kijelzoje eleg gyenge egy normalis olvasohoz kepest, de vilagosban jol olvashato, az 5" kicsi, de a paromnak pl. pont ez tetszik, o eleve ilyen mini-manias
Eddig szakacskonyvnek hasznalta, arra is jol hasznalhato, bar most at kell varialnom a scriptjeimet amik a nosalty-rol letoltottek a receptjeit, hogy ossze legyenek pakolva egy epub-ba, aztan onnantol majd neha-neha update-elve lesznek. -
doc
nagyúr
a parom kitalalta hogy rakjak neki egy konyvet a txtr Beagle-re, es ma este pont ezzel kapcsolatban keresett valaki privatban, szoval innentol onhatalmulag kozerdekunek nyilvanitom a kerdest
szoval txtr Beagle tapasztalatok igy 2014-ben:Elso korben letoltottem a txtr.hu-rol az appjukat a MacBookra, ami el is indult, be is tudtam lepni, viszont semmilyen modot nem talaltam arra hogy a sajat konyveimet feltoltsem. Vegul megtalaltam hogy ezt csak browserbol lehet
ez mukodott is konnyen es gyorsan. Ezutan az appban refresh-re nyomva mar latszik az utolag feltoltott konyv.
Aztan ranyomtam a 'connect with Beagle' gombra - es nem tortent SEMMI. A MacBook es a Beagle parositva van, de szerintem ez a funkcio siman hianyzik az appbol...
Masodik lepeskent letoltottem az Androidos telefonra az appjukat, ismet beloginoltam, es probaltam azzal parositani - a telefonnal sikerult, de az app nem talalta.
Nekialltam guglizni, vegul talaltam az xda-developersen egy tippet, hogy csak bizonyos szamu eszkozzel kepes 'parosodni' a kutyus, resetelni kell: bluetooth-modban bal es jobb nyilakat egyszerre nyomni amig meg nem jelenik a reset kepernyo. Ez el is tuntetett minden konyvet az olvasorol (ennyit a Zasszony receptjeirol, azokat is rakhatom fel megint). Viszont utana mar konnyen hozza tudtam kapcsolni a telefonhoz.
Azota at is ert az olvasora a konyv, kb. 12 percig tartott es nem szakadt meg.
Oszinten szolva nagyon kellemes meglepetes volt (a kezdeni hosszu szivas utan), igy azt mondom, 20 euroert ingyen volt az olvaso
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest