-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Nem egészen, mert a Paperwhite felbontása 1024x768, ugyanilyen PC monitoron, a pdf kiválóan olvasható. De nem ez a lényeg. Ha a Calibre nem képes a pdf-ből normális e-book formátumot készíteni, akkor vegyék ki a támogatottak közül!
(#2117) Degeczi
Itt van előttem a pdf, látom, hogy hibátlan, szinte az eredeti könyvvel megegyező. Ugyanis a Kindle olvasómra feltett e-könyvek nagy része megvan igaziban is, össze tudom hasonlítani.Magyarázzátok el, miért jó nekem az Amazon fiók!? Lesznek reklámok a készülékemen?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest