Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Moonwolf #19395 üzenetére
olyat keress, ami azt állítja magáról hogy akkora mint a gyári. ami többet állít az tizedannyit se fog tudni. (van rá esély, hogy az se ami gyárit állít magáról, de nem kezd nyilvánvaló hazugsággal)
illetve túl olcsó se legyen, mert az is kuka lesz.nem cseréltem még ebookban akksit, de telefonban igen. az "új" "eredeti" kínai annyit tudott amikor megjött, mint a gyári 3évesen. aztán kb fél év alatt teljesen megadta magát. lehet ebooknál nem lesz ennyire rossz a helyzet, mert keveset eszik, de ha bír 1 hetet az olvasó, akkor ne cserélj szerintem
-
Bozek
nagyúr
válasz
geriwise #19397 üzenetére
Nekem THD3 van, meg vagyok vele elégedve. Ami számomra mellette szólt: könnyen fel lehet rá rakni a KOReader-t (ahogy láttam, a Kindle esetében jailbreak kell); támogatja az epub formátumot (rengeteg megvásárolt könyvem van ebben, bár szinte minden boltban kapsz mobi-t is).
-
geriwise
csendes tag
Üdv Fórumlakók!
Lassan elhatározom magam az első e-olvasóm beszerzése mellett. Azt kellene csak eldönteni, hogy Kindle PW4 vs. Pocketbook THD3. Avagy ha van ésszerű alternatíva a két készüléket figyelembe véve, amellett hogy fontos lenne a vízállóság, akkor azt szívesen veszem és meg is köszönöm. Köszönöm hogy szántok rám néhány percet.
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok! E-book akksinál a feszültségen kívül kell mást nézni akku cserénél?
Mondjuk a nagyobb kapacitású akku okozhat bármiféle gondot? -
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy PocketBook Touch HD 3-at.
Jelenleg a U632.5.19.1055-ös szoftververzió van rajta.
Érdemes frissíteni? -
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
farkas-j #19379 üzenetére
engem sem ez a konkrét eszköz hozott lázba (bár eddig szerintem ezen a videon tűnt a legjobbnak), de lássuk be: ez egy 200 dolláros első fecske, aminek viszont kiváló.
ami lázba hozott, az a jövőkép, hogy 3-4 év múlva teljesen természetes lesz a színes e-ink kijelző. mennyivel másabb élmény lesz 8"-es displayen képregényeket olvasni! -
2N
csendes tag
válasz
tomazin #19380 üzenetére
"tudomásom szerint az olvasók költségének az összetétele nagyon hasonló a tv/monitor-hoz:
a kijelző 90%."
Ez rendben van, nem vitatom.Az e-bay-en, alin 4-6 ezertől indulnak az e-ink kijelzők.
A gondom az, hogy egy ilyen termék esetén nehéz beazonosítani, melyik kijelző jó hozzá?
Jó eséllyel a Koobe, mint gyártó nem is létezik. Ez egy Magyarországon Koobe néven forgalmazott akármilyen termék, amit máshol más névvel dobott piacra valaki.Ezért kérdeztem, hátha valaki már túl van ezen és tud segíteni.
-
Bozek
nagyúr
PocketBook Color teszt: link
-
2N
csendes tag
Üdv!
Fiam Koobe Novelbook HD Shine ebook olvasójához keresek kijelzőt, sajnos eltört.
(A márkaszervizes javítás majdnem egy új készülék ára.)
Rendelt esetleg valaki már ilyen kijelzőt?
Hol érdemes keresni?
Melyik másik típuséval egyezik meg?
Minden ötletet szívesen fogadok.Üdv,
2N -
csendes
addikt
válasz
Rakeem #19351 üzenetére
Amit meg lehet próbálni: Hosszan rányomva egy könyvre (óvatosan, nem erősen, nehogy betörjön az üveg) feljön egy menü, amiben ott lehet egy olyan opció, hogy mivel nyissa meg az adott formátumot. Akkor is feljöhet több lehetőség, ha csak a gyári olvasó van. Például EPUB2 vagy EPUB3, stb. Bizonyos esetekben segíthet, ha másikat választunk.
A mobi konvertálása EPUB2-be valóban segíthet, bár bizonyos kiegészítő funkciók kimaradhatnak. -
@Pal
tag
válasz
csendes #19353 üzenetére
Jött az enyémre (PB InkPad 3 Pro) is. Nem tudom, hogy minek csinálták, de nagy dolgok nem történtek, viszont azóta lassabban reagált és a főoldalról néha nem akar megnyitni semmit, ha pedig megnyitja, akkor kapok egy nagy fehér hátteret. A PDF kezelése katasztrofálisan lassú lett.
Kb. egy év alatt ha egyszer ha lefagyott, de mióta megjött a frissítés vagy 8-10-szer.
Marhára örülök.
Ma pedig fogta magát és elszállt a képernyő. Valójában mechanikai problémának látszik, de szépen pihent a helyén, amikor felvettem újra kellett indítani, majd megjelent rajta egy függőleges vonal, ami két három újra indítás után szépen kiterjedt. Mostanra már olvashatatlan.
Hétfőn megy szervizbe. -
Bozek
nagyúr
Mivel nincs benne színhőmérséklet állítás és nem vízálló, így nem is tartanám csúcsnak a Colort. Ekkora méretben a Touch HD 3 a legjobb PocketBook. Annyit nem ér a színes kijelző, hogy ezek hiányában lecseréljem. Csak a borító lenne szebb kikapcsolt állapotban.
Szerk: azt hozzáteszem, hogy a THD3-on egy oldalt se olvastam a gyári alkalmazással. KOReader a legjobb.
-
bwoay
nagyúr
válasz
avena71 #19369 üzenetére
szerintem ezzel nem érdemes foglalkozni, neki nem jött be, másnak meg igen,
ez ne legyen mérvadó. Ami számít:
ez a Pocketbook csúcs 6"-os olvasója (a színes nem számít, Bozek)
népszerű darab, abszolút ajánlott modell, kiváló ár/érték aránnyal,
rengeteg hasznos funkcióval. örülni fog neki, akinek szánod. -
avena71
tag
Ajándékba veszem, tényleg érdekelne mi nem tetszett benne...
Még nem vettem át, így még lenne időm más, ajánlott típust keresni.
Köszönöm -
nfer
tag
Sziasztok!
Van egy Koobe Slightbook HD olvasóm. Egyik napról a másikra elfelejtette a firmware-ét. Túrom a nettet de semmi eredmény.
Valakinek valami ötlet?
Valakinek valamelyik fiókban egy törött kijelzős?
Egyáltalán használ valaki még ilyet?
Köszi a segítséget. -
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
Oldman2 #19360 üzenetére
szerintem az inkább felbontott termékként szerepelne náluk
-
avena71
tag
Köszi a választ!
Ennél maradok:PocketBook 632 Touch HD 3 sötétbarna
ajándék tokkal 53 390 Ft -
Bozek
nagyúr
válasz
avena71 #19357 üzenetére
Alza "leakciózta" 57 ezerre 120 ezerről (!), miközben az Edigital 58-ról vitte le az árát 55-re. Hihető.
Mondjuk a Onyx Note 10,3 is érdekes náluk, 337 ezerről vitték le 200 ezerre az árát, miközben az Edigital-nál akció nélkül volt 150... Fel kell jelenteni ezt a céget, mert undorító, amit csinálnak.
Amúgy neked kell döntened. Ha kellenek a plusz funkciók, akkor válaszd a Touch HD 3-at.
-
avena71
tag
Sziasztok,
Tanácsot kérnék: megnéztem egy Pocketbook Touch Lux 4-et az MM-ben és egy Pocketbook HD3-at is, de nem tudokm dönteni, melyik legyen
Illetve találtam egy ilyet is :[[link]Onyx Poke Pro 6"]
A keret kb. 60e.
Melyiket ajánlanátok? -
i-w
friss újonc
válasz
Veratrum #13748 üzenetére
Kedves Veratrum! Vettem egy Koobe Novelbook HD Shine Edition-t, többek közt épp a Tőled itt olvasottak hatására. A #13748 hsz-ban azt írtad róla, hogy "A háttérvilágítás kikapcsolható, és 8 fokozatban állítható." Megírnád, hogyan lehet állítani?
Két további kérdésem is lenne. Az egyik: honnan lehet ehhez a készülékhez normális útmutatót szerezni? Amit mellékeltek, abban egy szó sem esik a készülék gombjairól, és azok funkcióiról. A többségüket ugyan ki lehet találni, de jó lenne biztosra menni.
A másik összefügg ezzel: mivel szó sem esik a fizikai kezelőfelületről, sehogy sem sikerült felfedeznem, hogyan lehet reszetelni, ha egyszer szükség lesz rá. Az eddigi két e-book olvasómnál volt rá szükség, többször is.
Segítségedet előre is köszönöm!
(Tudom, nagy késéssel fedeztem fel ezt a fórumot, talán már nem is él. De hátha...) -
bwoay
nagyúr
-
-
Rakeem
aktív tag
válasz
csendes #19346 üzenetére
A gyári olvasót használom. (Lehet meglesen hogyan kell másik olvasó progit felrakni és kipróbálom, úgy mi a szitu.)
A készülék 100% töltöttségen volt a frissítés indításának pillanatában és végig töltőn volt.
Próbáltam már a factory resetet is...
A tárhely valóban ninvs tele. Max 400 megabyte adat van rajta.
Az fw újrahúzást majd megprobálom, de elötte calibrevel átkonvertálom epub-ra az a könyvet amelyiket félbehagytam, és megnézem úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest