Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Nagyon szeretem a kütyüt, nem szívesen vinném szervizbe. Amilyen szerencsém van (erre nagyon háklis vagyok) valamilyen esztétikai sérüléssel kapnám vissza. Persze ez nem törvény szerű, csak én vagyok picit paranoid
Lehet, hogy tényleg megejtek egy levélváltást a gyártóval, nem hülyeség.
(#17410) Jarod1
Az én esetemben viszont működik a "probléma megoldása" az automatikus kikapcsolással. Pontosat nem tudok írni, de hónapokban mérhető a teljes lemerülés kikapcsolva. Kb. másfél óra olvasással, úgy hogy a világítás is be van kapcsolva 1 százalékot merül.#17408) LittleBiG007
Zsiványok ezek mind
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Commandos: Origins teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest