Hirdetés
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy PocketBook Inkpad 3-at. Az lenne a kérdésem, hogy a könyvtáron belül miért nem látom sorozat (series) szerint rendezve a könyveket? Calibre-val másoltam át őket, ott beállíňtottam.
-
mpr9325
friss újonc
Sziasztok!
Alcor Saga típusú könyvolvasómmal történhetett valami - ezzel kapcsolatban kérnék tőletek segítséget.
Egyszer csak olvasás közben lapoztam volna, de nem reagált semmire. Azóta nem tudom kikapcsolni sem. Hiába teszem fel töltőre, vagy csatlakoztatom a laptophoz usb-kábellel, nem jelenik meg a meghajtó. Mindösszesen annyi történik, hogy az olvasó alján lévő töltést jelző led-lámpa pirosan világít, ahogyan eddig is, amikor töltés alatt volt, az olvasó viszont továbbra is ,,irányíthatatlan".
Korábban olyan problémák adódtak vele, nem akart bekapcsolni, de az általában kb. 5 perc kapcsolgatás után megoldódott, most viszont semmi nem történik, egyszerűen kimerevedett a kép.Tudnátok segíteni, kérlek? Köszönöm!
-
Nordik
őstag
Tudtok ajánlani megfizethető, alkalmankenti használatra ebook olvasót? Jó lenne minél olcsóbban ami tényleg megfelel ezen igényeknek.
-
batai15
félisten
Korábbi Alcor myth gépes téma. Egy 3. Gép felismerte.
Csak az a vicces hogy ez első két gépen sem egyforma rendszer van .. -
gabika0013
tag
Sziasztok!
Olyan olvasóra lenne szükségem, amit szaunázás (infra) közben tudnék használni, ha ez egyáltalán lehetséges. Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv: Gabika
-
edem321
csendes tag
Sziasztok !
Vásároltam múlt héten az MM-ban egy Alcor Mythled típusú olvasót. Az lenne a problémám vele, hogy nem jegyzi meg hol jártam a könyvben, addig ok még lemegy készenlétibe, addig a könyvjelzők is megvannak, meg a korábban olvasottban is ott van, de ha teljesen kikapcsolom "The End" kijelző eltűnik minden ahol jártam. Az lenne a kérdésem, hogy valaki járt-e már így vele, vagy én nem csinálok jól valamit ?
Válaszokat előre is köszi ! -
Fleed
aktív tag
Sziasztok! 20 órás utazás előtt elromlott az ebookom. Van valami tippetek mi lehet a baja?
Hiba Pocketbook Lux 3 626: kb fél éve nem használtam, bekapcsolásnál szoftvert akart frissíteni, de lehet eközben lemerült az ebook. Hosszú töltés után, elindult, de a telepítést folyamatosan felajánlja, nem sikerült frissíteni magát. gépre dugva ha törlök egy fájlt, vagy formatálom (lassú/gyors), akkor úgy jelzi hogy sikerült törölni, de aztán újra rádugva megint ott van minden. Ebook factory reset meg belső memória törlés sem működik, lefut de nme történik semmi. Ha meg akarok nyitni egy könyvet ezt írja ki:
Fájlrendszer hiba. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az eszköz memóriáját és az sd kártyát (a Windows intézőben jobb egérgombbal kattintson a lemezre - Tulajdonságok - Eszközök - Hibaellenőrzés) Ezt lefuttatva, nem javult meg. Másik hibaüzenet: input/output error at /dev/user_int. Esetleg van valami tippetek mit lehetne?Attól félek, hogy a belső memória gatya, külső sd kártya nem volt benne soha. Előre is köszi a segítségeket. -
Cyone
tag
válasz batai15 #17473 üzenetére
Nálam sem a számítógép, sem az olvasó nem kérdez semmit. Windows 10-el hibátlanul kapcsolódik a géphez. Az eszközkezelőben RockChip eReader USB Device néven jelenik meg a két lemezmeghajtó. Az olvasó a hordozható eszközök között Alcor Myth néven. Jó a kábel, amivel csatlakoztatod? A számítógépen az eszközkezelőben eltávolítani és újra felismertetni?
[ Szerkesztve ]
Cyone
-
Apollyon
Korrektor
válasz batai15 #17471 üzenetére
És régen nem volt benne olyan jelenség, hogy amikor csatlakoztattad a géphez, felugrott egy ablak az olvasón amelyen megkérdezi, hogy hozzáférhet-e a pc az olvasó tárhelyéhez?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Hátha tud valaki segíteni .az alany egy Alcor myth lenne, amivel az a probléma hogy nem kapcsolódik gépre.
Eszközkezelőben a pc felismeri a típusát,de a meghajtó helyekben nem jelenik meg. 2 gépen is próbáltam már. -
fPApi
őstag
Nekem Onyx Nova Pro van, az is androidos. Az android ugyanolyan, mint egy telefonon, csak nem szines, és a specifikációkból adódóan jóval lomhább, és persze le van maradva a verzió is. A lomhaság miatt türelem kell hozzá, akkor nem okoz csalódást. Nem arra való, hogy kiváltsa a telefont/tabletet, hanem arra, hogy ha valami plusz kell (pl. másik olvasó, jobb átszabhatóság, egyszerű játék, stb.), akkor az megoldható legyen, azaz bővíti egy normál reader lehetőségeit.
[ Szerkesztve ]
-
jamez
senior tag
Van valakinek Onyx BOOX Poke/Pro gépe? Tapasztalat vele? Milyen az androidos rendszer e-bookon?
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Utka
aktív tag
Szerk:
Ja, nem mert csak 6" ......[ Szerkesztve ]
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
bwoay
nagyúr
válasz tomazin #17458 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy átsiklottál a fontosabb szempontok felett: 7" + "háttér"világítás. a 30-50 még óvatos is volt. hogy a használtpiaci árak alacsonyabbak, az magától értetődő dolog, de mint írtad, azt majd eldönti, hogy megfelel-e neki. és el is döntötte, hogy nem.
mindig lehet szélsőséges példákat találni az apróhirdetések között, de nem ezek határozzák meg az átlagárat, mint ahogy nem is az, hogy ki hogyan tudja megoldani külföldről, vagy az ÁFA visszaigénylésével, vagy esetleg egy hibás termék megjavíttatásával.
más:
szerintem nem a kijelző technológiája, hanem az eszköz funkcionalitása és a kialakítása dönti el, hogy milyen kategóriába sorolandó. ha nem tablet funkciókkal rendelkezik, akkor nem tablet. a kijelző pedig inkább minőségbeli kérdés. tehát LCD-s ebook olvasó = szar ebook olvasó. mondjuk kár ezen vitázni, a lényegen nem változtat.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Cyone
tag
Igen. "Az e-book elektronikus formában létrehozott és terjesztett szöveget és egyes esetekben képet tartalmazó fájl, amely digitális megfelelője a nyomtatott könyvnek." (Wikipédia) De, hát gondolom ezt Te is tudtad.
Apollyon: Nem láttam, hogy dedikáltan az e-ink kijelzős ebook olvasókkal foglalkozna a topik (dedikáltan) Ez hol van írva? De, hagyjuk a témát. Nekem is e-ink kijelzős olvasóm van. De, tudom, hogy igenis volt (nem tablet) LCD kijelzős ebook olvasó (nekem is volt).
[ Szerkesztve ]
Cyone
-
fattyu
veterán
minden lehet olvasni. telefonon tableten laptopon monitoron tvn.
eolvasó CÉLSZERSZÁM ami arra van kihegyezve. ezt az eink kijelző jelenti. mert nem fogyaszt semmit nem öli a szemed.
amin videót lehet nézni az tablet.
és lehet jönni azzal hogy a modern einkbe már van wifi meg web kliens meg akár videót is megpróbál lejátszani. csak a helyzet az hogy ebből semmire nem JÓ.
az lcd panellal meg lehet videózni netezni levelezni, és olvasni is KOMPROMISZUMOKKAL.
az igazi olvasóval meg olvasni lehet, minden mást meg kompromiszumokkal.
ahogy leírták ma már nem próbálnak meg eladni lcdt olvasónak. ez a gány kínai márkák patkánykodása volt amikor még az eink drága volt. Igény volt csak nem volt olcsó megoldás, és eme csúsztatással akarták kiszolgálni.
Annó sem számította senki annak, ma meg már...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Apollyon
Korrektor
Azonban ez a topik dedikáltan az e-ink-féle kijelzős eszközökkel foglalkozik, ez annak a gyűjtőtopikja. Aminek nem e-ink féle kijelzője van, az azért nem ide tartozik, mert azon olyan szoftver is van. Az e-inkes kijelzős gépek totál más állatfaj a tabletesektől. Persze fel lehet tenni a kérdést, csak éppen a borozós topikban ne várjunk sörrel kapcsolatos választ.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tomazin
veterán
25kert van uj kindle az apron. Ha kimegy amazon teruletre meg olcsobb.
A megoldando problema szerintem az volt,h 20k a keret, ezert kell olvaso. Az,h te ugy gondolod a hasznalt=torott azzal sok mindent nem tudok kezdeni. O meg el tudja donteni,h vesz-e hasznaltat.Cyone: mar az eink kijelzok tomeges elterjedese utan vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Cyone
tag
válasz Apollyon #17452 üzenetére
Ne haragudj, de hol van az bármilyen szabványban deklarálva, hogy csak az az e-book olvasó, ami e-ink kijelzőt használ? Az e-ink kijelző tömeges elterjedése előtt is voltak már ebook olvasók. Természetesen az e-ink kijelző a legjobb választás jelenleg olvasásra.
Cyone
-
Mia-ú
csendes tag
válasz tomazin #17453 üzenetére
Értem. Tehát az enyém nem rendes ebook olvasó. A bajom az, hogy szeretem a háttérvilágítást, de azt érzem, hogy nem tesz jót a szememnek. Sötétben -ha nem kapcsolhatom fel a villanyt-viszont csak így tudok olvasni.
Sajnos a rá kell(ene) szánni és a rá tudok szánni között van pár apró különbség....Ma nem indult újra, csak épp ötven könyvből nyolcat jelenített meg...
Nem lehet, hogy mégis szoftveres a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Mia-ú
csendes tag
-
Apollyon
Korrektor
Ahogy már írták, csak azt hívjuk e-book olvasónak, aminek E-ink technológiájú, kizárólag fekete-fehér (szürkeárnyalatos) kijelzője van, és nem lehet rajta videót se nézni. [link] Teljesen más technológia, mint a TFT/egyéb kijelzős kütyük.
Rengeteg más gyártó is próbálkozott extra olcsósított, ezáltal rossz minőségű, ebook olvasónak mondott TFT-LCD kijelzős tabletekkel, hogy a hozzá nem értőknek eladják, mint ebook olvasó. Ez az E750 is egy ilyen történet.
Attól meg, hogy rá van írva, hogy ebook reader, még nem lesz az. Egy iphone is lehetne ennyi erővel ebook olvasó, ha rárakunk egy ereader appot és azon olvassuk az epubot.
Színes kijelző e-ink technológiában még nincs, csak gyenge próbálkozások voltak eddig, 256 (vagy még kevesebb) színű rekorddal, de sorozatgyártásban biztos nincs.
A 30-50 ezret meg rá kell szánni ha valaki rendes ebook olvasót akar, a kijelző tech. miatt drága, azonban egy ilyen eszköz hosszú évekig jó lesz.
-
fattyu
veterán
Eink kijelző az eolvaso. A lcd panelt arulhatjak annak nem lesz az. Azert olcsó mert az ami.
Vegyel egy igazi olvasot. Eg es fold, valamint ma mar kb keresni kell ami nem világítós.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Cyone
tag
válasz Jarod1 #17447 üzenetére
Régebben több, színes (TFT) kijelzőjű ebook olvasó volt az olcsóbb árkategóriában.
Nekem például sokáig egy Alcor Poet olvasóm volt, amíg sok év után az akkumulátor be nem döglött benne.
A színes kijelző ellenére is használható volt és nem volt tablet.[ Szerkesztve ]
Cyone
-
Mia-ú
csendes tag
Sziasztok!
Van egy dps Ebook reader E750 ebook olvasóm, ami zintén állandóan újraindul, ki-be kapcsolgat még töltés alatt is. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatka ezt a problémát! Sajnálom, mert háttérvilágításos és 7"-os a kijelzője, tehát nagyobb, mint a legtöbb olvasó. Ilyen típust már nem is találok sehol. a legtöbb olvasó csak 6"-os, alig van háttérvilágításos és mind „drága”. Nem akarnék 30-50 ezreket költeni rá, mert másra kell most fordítanom a pénzt..
Próbáltam új akkut keresni hozzá, de nincs. Azt sem tudom, hogy van-e olyan szervíz, ami ezzel a típussal foglalkozik és, hogy érdemes-e megpróbálni javíttatni. Az én környékemen nincs szervíz, tehát küldenem kéne valahova.
A véleményeteket kérném-és segítséget! -
apszi
őstag
válasz tomazin #17441 üzenetére
Hófehérke felébredt a királyfi csókjától. Nem volt nehéz kideríteni, hogy melyik könyv a hunyó, mert csak egy volt rajta. A Calibrével való konvertálás megoldotta a problémát. Korábban androidos progival csináltam, és a jelek szerint az valamit bekavart. Működik minden ahogy kell. 10 óra alatt érintőpanel letiltásával 1% az aksi merülés, ugyanez érintőpanellel 2%. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyesmi lehet a probléma. Egyszóval köszönöm mindenkinek a tippeket.
-
-
Florens02
kezdő
válasz LittleBiG007 #17438 üzenetére
Igen, a tabletre letöltöttem a PocketBook Readert, beregisztráltam. (BookLand.com.) Itt látszólag minden rendben. Cloud, szinkronizáció kipipálva. De az olvasón is lenni kellene egy ilyen lehetőségnek a kézikönyv szerint, a Fiókok menüpont alatt. De nekem ez alapból nincs...
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Florens02 #17437 üzenetére
Beregisztráltál a Cloud-ra ugyanazzal az azonosító adatokkal, ami az olvasódon van?
Sajnos most nem tudom kipróbálni, mert nem az InkPad-en olvasok, de mintha úgy emlékeznék, hogy ez az alapfeltétel.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
Florens02
kezdő
Sziasztok!
Sok cikket olvastam a PocketBook Cloud szolgáltatásáról, és a beállításáról is. Az az érdekes, hogy az én Inkpad 3 olvasómon ilyen opció nincs. A beállítások és a fiókok között nálam csak a Send-To-Pb, Dropbox, ReadRate és az Adobe DRM szerepel. Már többször frissítettem a szoftvert,. de továbbra sincs.
Nem, mintha lényegbevágó lenne, csak kíváncsi vagyok, miért nincs. A PocketBook Facebook-oldalán is nemrég jelent meg egy cikk a beállításáról, és arról, hogy ez minden készüléken elérhető. Az enyém úgy látszik, kivétel... -
apszi
őstag
(#17406) bwoay fórumtárs beleültette a bogarat a fülembe, így tovább fokozva a dolgot a Touch Lux 4 alvó üzemidejével kapcsolatban, kitöröltem a rajta lévő könyvet és bekapcsolva hagyott érintőpanel mellett az akksi 10 óra alatt 2%-ot eset csupán. Most semmilyen könyv nincs rajta. Kérdés, milyen könyvek okozhatnak súlyos aksi merülést? Könyv formátum konvertálásából adódhat ilyesmi?
Illetve, ha jól emlékszem, egy másik márkával kapcsolatban voltak olyan gondok, hogy ha valahova nem regisztrált be az ember, akkor a masina gyorsan lemerült. Itt én nem foglalkoztam az adobe ID létrehozásával, ez nem tudom, hogy befolyásolhatja-e a dolgot? -
hrabanc
tag
Sziasztok,
keresgélve, visszaolvasva a PocketBook InkPad3-ra esett a választásom.
Tudtok most rá valahol valamilyen kedvező akciót? Érdemes rá várni? Szokták egyáltalán akciózni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Kapanyél #17423 üzenetére
Én a kemény tokokban ilyen szempontból kevésbé bízok, mert nem nyelik el az ütés energiáját. A puhák viszont megnövelik méretét az olvasónak. De valami védelmet m mindenképpen kell. Nekem a barna színű gyári tokban van az InkPad 3.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
Kapanyél
őstag
Létezik olyan tok (PB IP3), aminek értelme is van? Tehát mondjuk le lehet ejteni és nem lesz baja? Vagy ez mind olyan, hogy csak nagyobb, nehezebb és macerább lesz tőle az egész 5-10-15eFt-ért, és max. a kijelzőt védi egy közvetlen koccanástól? Mert akkor nem kell tok.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
tomazin
veterán
Ez tuti hibás működés.
Mellesleg miért kellene angolul írni? Van magyar ügyfélszolgálat, miskolci telefonszám. Normálisak, segítőkészek.[ Szerkesztve ]
-
Munkas
aktív tag
Én vettem egy 2019-es modellt, csak még nem tudom használni, mert regisztrációt akar. Az Amazon regisztrációt nem lehet valahogy kihagyni? Jó az valamire?
Ajándékba lenne szülőknek és tartok tőle, hogy később rászedik őket valami "akciós ajánlattal", ezért jobb,ha nincs regisztrálva. -
apszi
őstag
Sziasztok!
Nos, megvolt a touch lux 4 éjszakai alvó üzemidő tesztje. Az eredmény, hogy kb. 10 óra alatt 2%-ot merült az eszköz úgy, hogy le van tiltva az érintőpanel. Ez így azért már barátibb.
Ez esetben viszont az érdekesség az, miszerint:
- engedélyezve maradt érintőpanel esetén, másfél, 2 óra olvasás közben, 1-2%-ot merül az aksi úgy, hogy a világítás is megy rajta...
- míg alvó állapotban (természetesen az érintőpanel itt is aktívan hagyva ennek megeszi a tízszeresét (2 óra alatt kb 20% merülés)
Érdekes.
Ha netán rászánom magam egy e-mail-re, azt magyarul megértik, vagy inkább használjam az amúgy borzalmas angolomat szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz emptee #17415 üzenetére
Igen, ezért mondjuk, hogy pfd-re nem való, arra egy 10-es tablet jobb. A lassúság és az apró szöveg a pdf jellemzője, viszont ebook olvasásra teljesen oké, én türelmetlen voltam, nem vártam akcióra (már másfél hónapja húztam a vásárlást, csupán kettő hetet kellett volna még...) így nekem kb. 130 fontba került angliából, de abszolút nem bánom, hogy megvettem. Gondolkodom, hogy valamikor megveszem a Kindle Oasist is.
HR24.hu
-
apszi
őstag
válasz Jarod1 #17412 üzenetére
Félreértettél. Akkor nem merül, ha ki van kapcsolva a készülék. Ezt én úgy csinalom, hogy az automatikus kikapcsolást bekapcsolom, pl., hogy 10 perc tétlenség után kapcsoljon ki a ketyere. Érteszesz?
UPDATE
Kozben lehet, hogy megvan a megoldás. Az új firmware-nek köszönhetően ki lehet kapcsolni az erintóképernyőt. Ezt megtettem, és 2 órája egyetlen százalékot sem merült alvó módban. Ez biztató, mert mielőtt kikapcsiltam volna az érintő képernyőt, ennyi idő alatt kb. 20%-ot esett az akku fesz. Reggelig még nyomok neki így egy tesztet, és referálok. Köszi az eddigi ötleteket![ Szerkesztve ]
-
emptee
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a videókat. Így azért már könnyebb fogalmat alkotnom a felhasználói "élményről"...
Főleg a PI-s PDF-nél feltűnő a lassú reagálás, amire lapozni tud.
Meg lettem győzve, a szemkímélő megjelenítés előnyeit a lassúság és apró szöveg sajnos eléggé ellensúlyozza, egyelőre nem érdemes ilyenben gondolkodnom.
-
zseko
veterán
-
apszi
őstag
Nagyon szeretem a kütyüt, nem szívesen vinném szervizbe. Amilyen szerencsém van (erre nagyon háklis vagyok) valamilyen esztétikai sérüléssel kapnám vissza. Persze ez nem törvény szerű, csak én vagyok picit paranoid Lehet, hogy tényleg megejtek egy levélváltást a gyártóval, nem hülyeség.
(#17410) Jarod1
Az én esetemben viszont működik a "probléma megoldása" az automatikus kikapcsolással. Pontosat nem tudok írni, de hónapokban mérhető a teljes lemerülés kikapcsolva. Kb. másfél óra olvasással, úgy hogy a világítás is be van kapcsolva 1 százalékot merül.#17408) LittleBiG007
Zsiványok ezek mind -
bwoay
nagyúr
kétlem, hogy egy garis csere megoldana bármit is, ha ez típushiba (vélhetően sw-es). én inkább az ukránokkal leveleznék, ha minden egyéb téren meg lennék elégedve a termékkel.
az automatikus kikapcsolás nem lehet megoldás erre a problémára. pont úgy jó használni egy ebookot, hogy kinyitod, olvasol, végeztél, becsukod. ha be is kell kapcsolni, az hiába gyors, eltart jópár másodpercig. másrészt a többi típusnál ez a jelenség nem tapasztalható.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
apszi
őstag
válasz Jarod1 #17405 üzenetére
Szuper boldog vagyok Sok-sok gari van még rajta. Köszi az infót.
(#17406) bwoay
Sajna 19-es firmwar-el is ez volt a helyzet.Kérdés viszont, fogják-e gariztatni. A kiskönyvében le van írva, mint hibaelhárítás a gyors merülés elkerülésére, hogy kapcsoljam be az automatikus kikapcsolást.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
állítólag könyv is okozhatja. de amennyire olvastam, ez egy közismert hiba a Lux 4-nél, ami fura, mert több más modellen is ugyanaz (?) a firmware verzió fut, vagy legalábbis hasonló, de Inkpad 3-mal, vagy Touch HD 3-mal kapcsolatban nem igazán olvastam ilyet. nekem utóbbin az 5.19-es firmware van, és ahogy elnézem, nem is fogom elsietni a frissítést
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest