Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz Bumburnyák #16734 üzenetére
Na azért álljunk meg egy kicsit és gondolkodjunk. Amikor az Alcor Myth LED megjelent a piacon talán csak egyetlen másik világítással rendelkező e-book olvasó volt kb. azon az áron. Vagyis 35 ezer forint alatt. Arról viszont sok egy csillagos értékelés volt pl. árukeresőn mert az aksija gyorsan merült. Alcor Myth LED kőkemény 25 ezer forintba került, talán volt akció ahol 22-ért is el lehetett vinni. Ár-érték arányban akkoriban verhetetlen volt. Nem tudom most milyen e-book olvasók vannak 25-30 ezerért de nyilván ez a szegmens is fejlődik, biztos találni már jobbat de azért nem kell költői túlzásokba esni.
Ha most vennék e-book olvasót akkor mélyebben a zsebembe nyúlnék, nem sajnálnám a pénzt de azért se mertem akkor drágábbat venni mert nem tudtam, hogy mennyire fog tetszeni ez az e-book téma. Első e-book olvasónak teljesen jó, mint minden műszaki cikk ez is elavul, időnként cserélni kell.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Ipad Pro 12,9" 5th M1 Chip 256Gb (WIFI), ZUGU mágneses bőrtok, TomToc táska
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest