Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
kicsirigó7 #7211 üzenetére
Én már most is omegát vettem, a philipsel befürödtem.Ezen legalább végigment az 50db ból 48 on simán gond nélkül a visszaolvasás ellenőrzés.A maradék kettőt most irom.
Egy ideje hajtom ami régen a legsz@rabb volt abbol lesz most türhető lemez,a többi meg kukába valóvá válik.Mit nem adnék most pár száz db ridisc TTH2 8x lemezért.Van még egy 50 es hengerem vésztartaléknak.Többet ér mint bármilyen fos mostani lemez.Komolyabb irásra csak a fent irt még eredeti tdk/it media pro néven/ meg a ram lemezek jók.Mást már senkinek nem mernék javasolni.
Egyébként a tmedia fórumon azt irták hogy a philipsböl ez az infomedia kifutó cucc,nem sokáig lesz eleve se.JVC röl meg azt irták külföldi fórumokon stampler váltás van és már rég nem japánba gyártják csak rajtavan,mivel az alapanyag onnan származik még.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest