Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
kicsirigó7 #7211 üzenetére
Én már most is omegát vettem, a philipsel befürödtem.Ezen legalább végigment az 50db ból 48 on simán gond nélkül a visszaolvasás ellenőrzés.A maradék kettőt most irom.
Egy ideje hajtom ami régen a legsz@rabb volt abbol lesz most türhető lemez,a többi meg kukába valóvá válik.Mit nem adnék most pár száz db ridisc TTH2 8x lemezért.Van még egy 50 es hengerem vésztartaléknak.Többet ér mint bármilyen fos mostani lemez.Komolyabb irásra csak a fent irt még eredeti tdk/it media pro néven/ meg a ram lemezek jók.Mást már senkinek nem mernék javasolni.
Egyébként a tmedia fórumon azt irták hogy a philipsböl ez az infomedia kifutó cucc,nem sokáig lesz eleve se.JVC röl meg azt irták külföldi fórumokon stampler váltás van és már rég nem japánba gyártják csak rajtavan,mivel az alapanyag onnan származik még.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest