Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
p76
senior tag
ImgBurn vírusos a hivatalos oldal egyik megosztásán - én az elsőt próbáltam
-
-
Ha még olvassa ezt a topikot valaki:
Felesleges ma már külső DVD író programot használni..!Használjuk a DVD-t ugyanúgy mint egy pendriveot..!
Miután berakjuk a lemezt a meghajtóba formázzuk UDF 2.01 formátumra. Ezután már ugyanúgy használhatjuk mint a pendriveot: írhatjuk olvashatjuk átnevezhetjük törölhetjük a fileokat filekezelőből. (-rw lemeznél korlátlanul, -r lemeznél szintén csak csökkenő lemezterülettel számolva)Kompatibilis: Mac OsX-el, Linux-al, Vistával, Win7-8-10 el, sőt XP-vel is read only módon.
ISO filet pedig a legegyszerűbb kiírni filekezelőből.
Régen én is nagy CDburnerXP hívő voltam, de eljárt ezen programok felett az idő. Feleslegessé váltak.
-
törölt tag
Üdv.
Van itt még élet?
Az a helyzet, hogy vettem 2db 50-es Verbatim DVD-R 16x csomagot, a következő média kóddal: MCC 03RG20
IMGBurn viszont nem hajlandó, csak 4x sebességgel megírni.
Ilyen még sosem volt.
Azt tudtam eddig is, hogy rég nem a feltüntetett gyártók készítik a lemezeket, és bizony néha ez a minőség rovására megy.
De eléggé nonszensz, hogy valami ennyire híg fos legyen ... rohadt mérges vagyok, mert ebayes vásárlás volt, ráadásul nem is tegnap érkezett, így lehet, hogy bebuktam, mivel több, mint 14 napja érkezett. -
sunny1
tag
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek.Telepítő DVD lemezt szeretnék készíteni.Ehhez jó lesz R+os lemez?Köszönöm a válaszokat. -
perempe
veterán
milyen programmal lehet legegyszerűbben film DVD-t írni úgy, hogy mellette más fájlokat is hozzá lehessen adni? lehetőleg ingyenes program érdekelne.
-
flash-
veterán
üdv
imgburn nél ha oprendszert akarok lemezre írni de előjön hogy there doesn't appear to be enough space on the diakkor melyik kell? Overburn vagy Truncate?
-
flash-
veterán
Udv
Erdeklodnek hogy Lightscribe lemezt gyorsan hol lehet venni?budapesten? (keszleten media vagy barmi szamtech bolt stb. ?) -
Perseus871
tag
Sziasztok! Lenne egy alap problémám! Rendszerindító programot szeretnék power iso-val kiírni dualDVD-re! A program 8.13GB de a lemezen csak 7.96GB-t érzél.
-
sestertius
őstag
Üdv! Itt lehetne érdeklődni, hogyan lehet kétrétegű dvd-t írni?
-
etele1.0
aktív tag
üdv, van egy szürke win7-em
mivel, hogyan lehet dvd-ről dvd-re átmásolni? -
HF77
őstag
üdv.
egy nagyon rövid kérdés.
DVD RW mint meghajtó = dvd író..?köszi
-
lilla.1
csendes tag
Sziasztok.
Gondom van az LG DVD írómmal. Most két éves, tehát nem mondható olyan réginek.
Nem ír, csak beolvas. Amikor írni kezdek vele, csak erőlködik, mindig elindul, de aztán belassul, majdnem leáll, aztán újra elindul. A gépet és a Nerót is lefagyasztja, annyira, hogy nem lehet kikapcsolni a gépet a "Leállítás" egérgombbal, csak, ha magán a házon nyomom meg a gombot.
Mi okozhatja ezt?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
donatel
tag
Hali!
Van egy Windows 7 SP1 x64 All-in-One iso fájlom ami több mind 6 GB, így nem fér rá egy 4.7 GB DVD lemezre. Azt meg lehet csinálni valami programmal, hogy én ebből az iso fájlból csak a Windows 7 x64 Professionalt irjam ki a 4.7GB DVD lemezre?
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Tud valaki olyan DVD konvertáló programot, amelyikkel gyárihoz hasonló menüt tudok készíteni? -
hedgehog01
tag
Köszi szépen az ötletet.
Közben annyit vettem észre, hogy valószínűleg csak az újraírható lemezekkel van problémája, és csak azokkal, amik nem üresek. Az új, frissen kibontott lemezt felismerte és írni is tudott rá. Viszont ahogy befejezte az írást, onnantól egyáltalán nem látja. Nem csak hogy RW-nek nem ismeri fel, egyáltalán sehogy. Próbáltam a megírt lemezről bootolni, de már induláskor sem látja, azaz vélhetően nem szoftveres a gond. -
yvsmad
őstag
válasz
hedgehog01 #1115 üzenetére
A Slimtype azt jelenti, hogy notiba való lapos meghajtó, a DL meg a Dell gyártóra utal.
Lehet, hogy valami miatt a már megírt RW lemezeket nem újraírhatónak ismeri fel.
Keress hozzá új drivert a neten, biztosan van rá, Google a barátod -
hedgehog01
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha tud valaki megoldást a problémámra.
A gépem egy Asrock Vision 3D 137D, melyben egy általam közelebbről nem ismert dvd író van, a típusa: Slimtype DVD A DL8ATS.
Utoljára kb 2 éve használtam írásra a meghajtót, akkor tökéletesen működött. XBOX360 biztonsági másolatot írtam vele, ami tökéletesen működik a mai napig.
Tegnap megpróbáltam vele kiírni egy iso file-t (ubuntu telepítőt). Gondoltam, hogy a próbálkozáshoz újraírható lemezt használok, hogy ha nem kell, esetleg írhassak rá mást (bár nem igazán használok már lemezeket). Próbáltam egy DVD-RW és egy DVD+RW lemezt írni, azonban egyiket sem ismerte fel a meghajtó, sőt ki is dobta az egyiket azonnal, ilyet még nem tapasztaltam korábban. Ugyanakkor a korábban megírt egyszer írható dvd-ket és és gyári lemezeket gond nélkül olvassa.
Ma vettem egy új DVD+RW-t, hátha csak a régi lemezekkel van baja. A nero gond nélkül felismerte az új lemezt. Kiírtam az iso-t, majd újraindítás után ismét szintén nem ismeri fel az új lemezt sem.Vajon mi a jó ég baja lehet? Már a hajamat tépem, szétszedtem-összeraktam a gépet, hátha az segít, természetesen nem javult meg...
Előre is köszi!
-
Clearinx
csendes tag
Sziasztok!
Többmenetes dupla rétegű DVD-t szeretnék írni, úgy, hogy én állítom be a layer break-et, de sajnos ehhez nem találok programot. Az egyetlen program amiben találtam opciót a layer break állítására az az Imgburn, az nem támogatja a többmenetes írásokat. Tudtok ilyen program létezéséről?
Köszi előre is.
-
yvsmad
őstag
válasz
kriszwells #1111 üzenetére
Nero Vision, Roxio MyDVD, Corel DVD Movie Factory, Pinnacle Studio, stb.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Tudtok nekem olyan dvd író programot mondani, ami avi/mp4/wmv kiterjesztésből dvd formátumot ír és menüt is lehet hozzá csinálni, háttér megadása, gombok stb. DVDStylert próbáltam, de nem akar működni.
-
mmili
tag
Sziasztok.
Van 2 csomag Maxell DVD+R 4,7GB 16X Carry Pack (50) lemezem. Kb 1 hete bontottam meg, és valami nem okés vele. LG író, Ashampo BS 14-et használok írásra, 4x-es sebességen, és a végén DVD ellenőrzés funkcióval. Az írással nincs gond, szépen megírja, de a visszaellenőrzésnél hibaüzit dob, hogy a megírás sikeres, és a talált hibát, ami nem biztos, hogy működési problémát okoz. Elkezdtem variálni. Lemez csomag aljáról, közepéről innen onnan vettem ki, de u.a. . Aztán rányultam egyre, aminél meg nem talált problémát. Gondoltam kipróbálom imgburnnel is. Ott 1/1 visszaellenőrzéssel, plusz cdcheck progival is megnéztem, semmi hiba.
Volt egy másik hengerem (Maxell DVD-R 16x GOLD SP (100)), megbontottam azt is. Ott semmi probléma nem volt Ashampoval, mint ahogy az előtt lévő 100 -R-esnél sem.
Mi lehet a baj? Túl érzékeny az Ashampo? Nem szereti az írom a +Res lemezeket? Mit tanácsoltok? Esetleg, még egy másik gépen tudom kipróbálni. Mit tanácsoltok? -
yvsmad
őstag
válasz
headhunter #1107 üzenetére
Ha a CD-ISO-t kibontva kiírod DVD-re (néhány iró program nem is engedi) nem fog működni.
Az ISO tartalmazza a lemez formátumát is. -
djculture
félisten
válasz
headhunter #1107 üzenetére
-
headhunter
addikt
Sziasztok!
DVD-RAM lemezre lehet CD, DVD ISO-t (képet) írni, bootolható formában?
-
yvsmad
őstag
Most egy teljesen új lemezt próbáltál ki, vagy egy olyat, amit egyszer már kiköpött valamelyik író? Mert ugyanazt a lemezt hiába teszed át másik íróba vagy hiába próbálod megírni másik programmal, egyik sem fog menni. A másik írót és a másik programot mindig új lemezzel kell kipróbálni.
-
mmili
tag
Helló.
Kipróbáltam másik gépen a Nero 7 és az IMG Burn által hibásnak titulált lemezeket. A másik gépen megnéztem egy Nero 12 Lite-al, és az Ashampoo BS 14-el de szintúgy szenvedett vele, és folyamatosan új lemezt kért. Az Ashampoo annyiban tetszett, hogy addig el sem indította, az írás sebességét sem tudtam beállítani amíg nem olvasta be a lemezt. Ezek után azt hiszem rossz szériát vásárolhattam
.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TurpiUrfi2 #1100 üzenetére
ja, akkor legalább megtudtuk, hogy iso-ban volt eleve.
itt meg görcsölünk, vívunk, hogy "iso vagy "mappásított"....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest