Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog01
tag
Köszi szépen az ötletet.
Közben annyit vettem észre, hogy valószínűleg csak az újraírható lemezekkel van problémája, és csak azokkal, amik nem üresek. Az új, frissen kibontott lemezt felismerte és írni is tudott rá. Viszont ahogy befejezte az írást, onnantól egyáltalán nem látja. Nem csak hogy RW-nek nem ismeri fel, egyáltalán sehogy. Próbáltam a megírt lemezről bootolni, de már induláskor sem látja, azaz vélhetően nem szoftveres a gond. -
mmili
tag
Helló.
Kipróbáltam másik gépen a Nero 7 és az IMG Burn által hibásnak titulált lemezeket. A másik gépen megnéztem egy Nero 12 Lite-al, és az Ashampoo BS 14-el de szintúgy szenvedett vele, és folyamatosan új lemezt kért. Az Ashampoo annyiban tetszett, hogy addig el sem indította, az írás sebességét sem tudtam beállítani amíg nem olvasta be a lemezt. Ezek után azt hiszem rossz szériát vásárolhattam
.
-
szab.tam
nagyúr
+ és kis sebesség, persze.
és ugye, mint írtam zenei dvd-ket szépen megírtam a henger többi tagjára..
csak ez a nyamvadt backup image file tolt ki velem.
2 gépen is próbáltam kiírni, de ugyanaz volt a végeredmény. kb. az írási idő 2/3-ánál hibával leállt.
kb. össz a 6. sikertelen próbálkozás tájékán feladtam a hulladékgyártást.igaz, már érdektelen téma, mert az említett os ssd már kb. 15 gigánál jár....
-
szab.tam
nagyúr
mivel te vágod a kérdést, ezért direkt hozzád címezem.
régebben volt egy gondom, amit feladtam.dl dvd.
jó széria, mert több zenei dvd-t kiírtam rá iso-ból.mániákus adatmentő vagyok.
a "napi" gépem os-e egy ssd-n van, amit havonta kikapok, átdikkolom egy másik gépbe, és készítek egy backup image mentést.
amíg még ez 7 giga körül volt, bepróbálkoztam a fejlebb említett dl dvd-re kiírni.
amikor már a 3. írását sem volt hajlandó befejezni, feladtam.
az írást valahol mindig a rétegváltás tájékán adta fel.
(gondolom én.)most már arra gondolok, hogy inkább ketté kellett volna vágnom a képfájlt, és kiiírnom 2 normál lemezre.
van olyan, hogy bizonyos képfájlokat nem bír 2 rétegre felpörkölni?
másokat meg igen?
(ugyanolyan lemezre, persze...)ja:
a backup image ugyan egy képfile, de természetesen adatként írtam.
(mert ugye hogyan máshogy...) -
mmili
tag
Rosszul válaszoltam neked. Kimaradt a lényeg.
A Verbatim+R és a Maxell-R újraírható volt. Tehát azok mentek. A kérdésedre válaszolva tehát a különbség, hogy egyik sima, a másik újraírható. Viszont nemrég sikerült egyet megírnom. Most 2/1 a mérleg. Az elsőt nem írta, de a következő -Rest már megírta. Most már csak IMGBurn-el írok, mert a Nero-t úgy leszívja ha nem írja meg a lemezt, hogy szinte megáll a gép, és nagy nehezen tudom csak bezárni. IMGBurn csak kidobja a hibát, de nem szívja le úgy a gépet. -
mmili
tag
Teszteltem egy Verbatim +R -essel, és egy Maxell -R -essel. Mindkettő 4x -esen írva sikeres, bár sosem szoktam gyorsabban. Szóval működik az író. Akkor a DVD /Maxell DVD-R/ lehet a rossz? Hibás szériába nyúlhattam? Esetleg valami más ötlet? Köszi előre, és az eddigieket is.
-
ariel96
aktív tag
-
ariel96
aktív tag
Szia!
A Nero Burning ROM-ot szoktam használni. Nem fért rá minden egy fotóra, de ezek közül a lehetőségek közül lehet választani. Szerintem benne kell lennie annak, amit te modasz, ezért kértelek bökj rá melyik az...
PowerISO-ban megnyitva az ISO fájl így néz ki:Ez a program ki tudja bontani az ISO-t. Így néz ki:
Ezt végig csináltam, de a kiírt lemez végül ugyanolyan lett, mint az egyszerűen kiírt.
Az asztali lejátszónak nincs gondja a lemezeimmel.
Egyes lemezeket PC nem tudok lejátszani. Arra gondoltam, talán az író lehelte ki a lelkét.
-
ariel96
aktív tag
Bocs, de az általam használt Nero 2014 Platinum programban csak ezek a lehetőségek vannak, más nincs. Ha bezárom ezt az ablakot, akkor kilépek a peogramból. Nem tudom, hogy te melyik Nerora, vagy egyéb programra hivatkozol. Talán, akkor írd meg azt is, te melyik programot használod!
Üdv:
-
ariel96
aktív tag
-
ariel96
aktív tag
-
mexel
veterán
Már kész, már tárgytalan. Attól függetlenül az utolsó mondatod szerintem nem valós:
Session at once ahogy a nevében is van: egyszerre, tehát nem több menetben. Tahát ai imgburn DAO/SAO beállítása az egy menetben és egy sávban, tehát jó volt az a beállítás. A TAO a multisession írás úgy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest