- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #9588 üzenetére
A digitális videóstream paraméterek bármely szolgáltató esetén megszerezhetőek egy notebook / tuner / MPEG TS analizátor program együttesével, függetlenül a kódolástól.
Hmmm... Nem tudom, itt mennyire lehet aktivizálni a közösséget, de ezt végül is magunk is megtehetnénk. Én vállalom a könnyebb részét.Legalább is nekem könnyebb, mert DVB-T tunerem van, szépen összeírom a MindigTV bitrátákat és itt megosztom. Csak jó lenne, ha mindenki más, akinek van rá lehetősége, összeírná a saját szolgáltatójának átlagos értékeit.
Ha van jelentkező a többi szolgáltatóra, akkor, csinálok MindigTV-s táblázatot. (Bár konkrétan MindigTV-ről láttam már másik fórumban grafikon formájában ilyet, de az már régen volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest